1 december

Hej!

jag är typ världens sämsta "bloggerska" nu men det kommer att bli bättre!

  Idag är det ju tisdag och mamma kom in och väckte mig vid 7. Trött som jag är gick jag tillslut upp och klädde på mig och sedan satte jag mig framför teven. Självklart blev det julkalendern! Det är ju nästan ett måste att kolla på det, det är en tradition. Även om den inte är speciellt bra( dock bara i början ) så kollar jag ändå på det bara för att.

Efter julkalendern fixade jag sminket och håret lite snabbt och sedan stack jag till skolan. Det började med att jag och Melina trodde vi hade gympa så dit bort gick vi och när vi nästan var vid dörren säger Pontuz till oss att vi ska ha bild. Gick till bilden men visade sig senare att vi skulle vara i datasalen och jobba med konsthistora som förövrigt är skittråkgit! Därefter blev det bild och fortsatte med hemkunskap, ma, engelska och estetiska. På estetiskan lärde vi oss slut dansen och det 15 ska vi visa upp allt för högstadie och föräldrarna+ dom som vill kolla.

När jag kom hem efter skolan blev det att slöa framför teven vilket är det skönaste som finns när man har gått en hel dag i skolan och är trött. Har nu ikväll tagit en dusch och kollat på andra avenyn. Förbannade Per ! 
Nu är jag trött så jag ska nog gå och lägga mig. Godnatt o sov gott!♥ 

Kommentarer
Postat av: Anonym

yespp:D

2009-12-01 @ 23:04:45
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: f

godnatt :)

2009-12-01 @ 23:28:34
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: INESITA LEVER BARA LIVET

Fin blogg du har!

Gillar din header.

Lägga till varandra på bloglovin?:)

2009-12-05 @ 02:03:46
URL: http://princessinta.blogg.se/
Postat av: INESITA LEVER BARA LIVET

TACK<3333333333

2009-12-05 @ 14:41:12
URL: http://princessinta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0