29 november

Hej bloggen!

Vaknade för någon timme sedan och känner mig riktigt utvilad. Skönt! Har kollat på reprisen av idol och gash vad jag älskar calle. Han är fan bäst! Tråkigt att mariette åkte ut som jag skrev innan. Erik ut nästa!

Nu sitter jag och kollar på någon film som jag inte vet vad heter eller handlar om :O. Funderar istället på att gå och ta en lång dusch. Känner att det behövs.  Men vill inte flytta mig nu för Tindra ligger i knäet på mig och sover så vill inte väcka sötnosen.

Vad ska ni hitta på för roligt idag ? jag ska till kyrkan ikväll vid 6 tiden med Matilda & Emilia( har med konfan att göra ju).  Ska hämta ett glas coca cola och sen se vad jag gör , puss :)

28 november

Hej !

Vaknad vid ungefär 12 och gjorde snabbt vid mig sen hängde jag med pappa till stan och handlade. När vi kom hem skulle jag fixa ihop 3 julstjärnor och det gick väl sådär. Fick tillslut ihop det med 4 blödande fingrar.

Har kollat på film med pappa och ska snart ut på en lite runda med tindra. Efter det blir det hämta pizza och och köpa lite godsaker. Blir myskväll med pappa!:)  ikväll är det desutom robinsson så det får man inte ta och missa!
Nu väntar Tindra på mig, Puss<3

Godnatt

Åhh gud vilken tur att inte Calle åkte ut! Tyvärr fick Mariette lämna. Själv ville jag att Erik skulle åka ut för jag gillar inte han alls. Har aldrig gjort och kommer säkerligen aldrig göra det heller. Nej finalen får stå mellan Calle&Tove :)
När jag kom till brottningen innan var Matilda och Emilia redan där så det blev prat och digga musik. Tyvärr förlorade trim mot bjuv med 14-13. Men egentligen skulle vi vunnit, hmm ska man skylla på domaren nu? Vi vann 4 matcher och fölorade 3, otyur ohyes! När det var slut åkte jag hem och kollade på idol. Calle är bäst!
Nu ligger jag i min säng och orkar inte röra mig, håller på att kolla på en film men jag är tveksam om jag orkar kolla mer på den. Trött like hell. Aja, vi hörs mer imorgon. Puss& godnatt!♥

Drar ner till brottningen

Hej !

Har precis bytat om till mjukiskläder och slängt på lite mineral puder. Ska snart sticka till brottningen. bktrim möter bjuv, har jag för mig! Träffar Matilda och kanske Emilia där med :) När jag kommer hem så blir det att kolla på idol, hoppas jag inte missar Calle! Kommer vilket fall som helst kolla på reprisen på söndag C: Nu ska vi åka hörs sen (L)






Ett steg närmare...

... min dröm. Jag vill bli frisör ! Jag känner mig säker bakom sax & kam m.m. Har nu för en liten stund sen slingat klart mammas hår och hon står nu och sköljer av det. Nu hoppas jag på att det bli bra! Vanligt vis brukar håret bli lite gult av den hårfärgen, men efter som vi hade den hemma så tog vi den.
Nu kom mina brödrer så ska ut och vara lite social, puss.


blekningsmedel .

27 november

Hej bloggen!

Var ett tag sedan nu och som jag sa innan har jag inte hunnit med att uppdatera. Mycker med skolan nu men äntligen har det lugnat ner sig lite!
Hoppade skolan idag så jag har bara legat och kollat på teve. Dock är där aldrig någonting bra på teven på dagarna, och inte heller går där någon film. Det slutar alltid med att jag sätter på disney channel eller något liknande!

Förövrigt har det inte hänt något speciellt vad jag kan komma på! Sitter och käkar vindruvor och saknar bby! Nu ska jag fortsätta käka vindruvor. Uppdaterar mer sen, puss!


bjussar på den!;)


16 november

Hej!

Sämst på att uppdatera just nu men det är något som händer hela tiden och det kommer bli så fram tills nästa vecka ungefär men jag ska försöka göra något inlägg om dagen och lite så :)

Hade inget prov idag för jag glömde själv bort det och Eva sa ingenting om det, får se om det blir imorgon annars på onsdag. Idag har dagen bara sprungit iväg. För mig började dagen med ett friendsmöte och fortsatte med språkval,slöjd, engelska och matte. Äntligen har jag börjat förstå det vi håller på med i matten som vi har prov på onsdag. Har varit sjukt mycket under det kapitlet så jag har aldrig lärt mig riktigt det. Efter skolan hängde jag med Jenny hem där det blev fika, dans, tv, väldans trevligt! Kom hem för typ 2 timmar sen och har ätit och lite så.

Ska snart börja iordning min medicin och nu har jag bara 1 tablett kvar(efter att jag har tagit den ikväll) så tar bara en imorgon bitti sen slipper jag den jävla skiten. Ingen fattar hur jag känner när jag måste ta den, det kommer bli en befrielse när jag slipper ta den! Nej usch vad skönt det ska bli! Uppdaterar mer imorgon, puss (L)

15 november

Hello!

Vaknade av att mamma kom in i rummet och sa att jag var tvungen att gå upp. Gick upp efter ett tag och tog min medicin och slängde på mig kläder. Stack upp till kyrkan där det var sån gudtjänst, det varade i 45 minuter och mamma tyckte att det gick snabbt, men jag svarade snabbt det var en kvart för mycket!:P

När man kom hem var bror här så vi snackade lite och jag kollade på reprisen av idol, eftersom Calle var med var jag tvungen att kolla! Ååhh jag älskar han. Hoppas han vinner alltihopa :) 
Ska börja plugga lite på so:n för jag har prov imorgon och sen om jag hinner orkar, så ska jag göra lite matte.  Min dag är inte det minsta händelserik så jag drömer bort lite imellan åt att jag träffar Calle..igen! Tjingan♥






Lite shopping


 Torrschampo-Halsband-Mascara

 Linna- Pösig långarmad tröja

+ vattenflaska :P



CALLE FRÅN IDOL& ICA ULF

hej bloggen!

Nu är jag hemma efter en heldag på stan. Hittade egentligen ingenting men eftersom jag alltid måste köpa något i stan så köpte jag lite grejer ändå , impulsköp då! Känner att jag måste åka någonstans och handla för i stan hittar man aldrig någonting. Får fråga mamma :)

När affärerna stängde gick vi till bussen och kollade när det gick och det visade sig att vi skulle få vänta i 2 timmar så det var bara att gå in på stationen och sätta sig. När vi satt där och lyssnade på musik fick jag synd på en "kändis" jag stack ut huvudet lite för att se han och det gjorde en tjej som satt mitt emot mig. Bara jenny som först inte såg något så jag och jenny gick och kollade och då såg vi att det var han från ica reklamen, Ulf! Vi båda blev lite "chockade" över att se han där så vi bara skrattade och jenny satte sig nära vid rulltrappan. Jag står upp och kollar ner och då ser jag Calle från idol, trodde först inte det var det för varför skulle han vara där? Men när han åkte upp lite till så typ "skrek" jag: OMG DET ÄR CALLE! När han kom upp från rulltrappan sa han, så ni känner igen mig? vi bara jaaa! och sen så hälsade han jätte vänligt, tog oss i handen och sånt! fick autograf av honom och även av ica ulf.
Kan fortfarande inte fatta att jag har sett 2 kändisar. Jag är verkligen överlycklig nu och lyssnar när Calle sjunge, så jävla bra! Jag är käär i honom, haha!

Ska ta foto på vad jag köpte nu så det kommer upp om en liten stund, puss (L)


  Ica Ulf! :d


 Calle älskling!:d



FAEN , nu ångrar jag att jag inte frågade om vi kunde ta en bild tsm, calle & jag!

14 november

hej bloggen! Hann inte uppdatera innan jag stack men nu sitter jag på infinity i stan och väntar på mat!:) Har kollat i alla affärer men har inte hittat ett skit, illa! Nu kommer maten, vi hörs när vi hörs :)<3

fredagen den 13

Hejsan!

Nu är jag hemma från kalaset vilket jag har varit i någon halvtimme. Har precis tagit min medicin och jag kan stolt säga att jag har tagit 20 tabletter och har endast 10 kvar, längtar tills allt är slut!
Har kollat på idol ikväll och det är lika underhållande varje gång. Alla är i stort sätt bra, tror att det kommer stå mellan Reza och Eddie, eller jag hoppas! Gillar inte någon av dom två, sjunger inte bra heller!

Imorgon blir det stan med Jenny och det ska bli kul. Behöver handla lite och jenny ska kolla på mobiltelefoner, hej rosa. & nu kom jag på att det är fredagen den 13 och det har inte gett mig otur på något sätt och vis.



hemma hos kusin på kalas!

Tjena. Hann inte blogga innan jag stack på kalas. Istan blev det bara två par öronhänge, blev bara en snabb runda! Nu är jag på kalas och vi ska snart äta. Hörs mer när jag kommer hem! :)

i skolan

Hejsan! Hann inte uppdater igår för jag oluggade hela dagen/kvällen. Hade svenska prov innan och jag tyckte det bra! Ska nu ha so sen blir det sång sen till stan. Uppdaterar då , puss!<3

matte diagnos :(

Hej på er. Sitter nu på matten och väntar på att carl-axel ska dela ut matteprovet, vilket han ska göra nu. Gör provet ändå för det var bara diagnos. Önska mig lycka till :)

Godnatt!

Nu ska jag släcka ner min data och börja göra iordning mig inför sängen för nu börjar jag faktiskt bli trött och så är det skola imorgon. Har fått reda på att vi har matte prov, biologi och kemi läxa, undra hur det här ska gå! Nej men jag ska nog inte göra matte diagnosen, får se imorgon :)

Kollade på andra avenyn innan och det var väl inte precis det bästa avsnittet precis. Det är inte bra att Rasmus håller på med hon katrin(a) Men det slutar väl "lyckligt" förhoppningsvis :P Nu håller jag nästan på att somna på tagentbordet så godnatt, puss (L)

jag älskar min mobil!




Så ser den ut och är då en Nokia E71. Jag älskar helt enkelt den nu, har dock ingen musik på den just nu men måste fixa några låter tills imorgon för jag måste ha musik i öronen.
Mammas nya ögon sten ;)


Har nästan precis duschat och fyfasen vad skönt det var! Nu känner jag mig som en människa igen. Om ca 20 minuter börjar andra avenyn så ska sitta fast klistrad framför det för det är så bäst!
Någon annan som följer det och om inte varför? :o, alltid kul att veta! (Y)


bloggar från mobilen

Hejsan. Testar att blogga från mobilen. Känns väldigt ovanligt men kul, haha. Har fått en ny mobil nu och det blev en mobil med tagentbord, Nokia E71 tror jag den heter. Har bara haft den i någon timme men den verkar sjukt bra!.Visar bild senare :) Bara för mamma fixade mobilen lovade jag henne att dammsuga så ska göra det nut

10 november

God morgon! :)

Vaknade för en halv timme sen och har jag tagit min förbaskade tablett, den smakar jääätte äckligt!
Min katt har jag med precis släppt in så han ligger brevid mig och spinner, sötnos då :d

Hur är det annars med er? jag mår mycket bättre nu och har inte ont i halsen eller feber. Har dock lite huvudvärk imellanåt och börjar få en irriterande hosta. Mina planer för dagen är väl inte så stora? Mamma ska fixa en ny mobil till mig idag men frågan är bara vilken. Jag vill ha en mobil som självklart är bra, reltativt bra kamera, bra ljud och såna saker ni vet. Har ni något tips ? isånafall hade jag blivit glad! Annars så ska jag plugga lite och sedan nörda mig framför the sims. Bra spel när man inte har något annat att göra ! C:

Jag har varit svinhungrig ända sen jag tod min medicin igår men jag kan inte äta förrens om 2 timmar ungefär, illa! Jag är riktigt jäkla hungrig och längtar tills jag får ta en tugga utav brödet. Mumma. Men jag kan nästan slå vad om när dom timmarna har gått är jag inte hungrig längre. Nu ska jag iallafall hämta mat åt katten så vi hörs om en stund, pusshej.



 bror&jag


Dagens låt;

 

Leona Lewis-Footprints In The Sand.

 


Ångra aldrig det du gjort, ångra istället det du aldrig gjorde!

Hejsan bloggen,!

Har nördat mig framför the sims i några timmar nu så det är nog bäst att jag slutar nu innan jaag fastnar helt.

Börjar känna mig lite varm igen så ska alldeldes strax gå och kolla om jag har feber, hoppas inte! Det är den ullareds serien idag och det måste man bara kolla på, så jävla kul. Han Mattias makeup artisten som var med i förra programmet har med en blogg för er som inte visste, så här är den.

Bloggar mer efter programmet är slut, puss !


9 november

God eftermiddag! =)

Har varit vaken sen 10 ungefär, skulle sovit längre men var ju tvungen att ta medicinen! =(
Mår alltid illa efter den så jag gick och la mig i soffan och såklart skulle Tindra upp i soffan och bre ut
sig bakom mig så jag nästan trillade ut från soffan. Tindra är en som bara vill mysa hela tiden och alltid vara med oss.

Annars är nästan allting bra. Feber är äntligen borta(förhoppningsvis) och halsen gör inte så ont längre, Tummen upp för det (Y)
No school för mig idag och antagligen ingen imorgon heller. Har ingenting har göra nu så jag funderar på att spela the sims 3. Har oxå lite läxa som jag kan göra men jag väljer att göra det senare..ikväll ?
Vi hörs, puss♥

 


Old picture! Har var vi i nordstan , vi deltog även i Gothia cup:D


8 november

Cha cha !

Orkar inte blogga så jätte mycket nu när jag är sjuk, så  nu vet ni det! Igår åkte vi till akuten vid 1 eller nåt och vi kom till nästan direkt. Dom tog halsprov på mig och det visade sig vara halsfluss som vi misstänkte. Fick medicin som jag ska ta 3 gånger om dagen, och om jag tar medicinen så måste jag vänta i 2 timmar innan jag får äta något :o

På kvällen blev det körslaget och filmer. Alla dom 3 grupper som var kvar var bra så det var lite tråkigt när dom sa att Team Pontare fick lämna tävlingen. Tyckte alla gjorde bra ifrån sig!

Idag har jag inte gjort så mycket. Käkat mina tabletter, sovit, & tittat på tv. Det är ju även fars dag idag så grattis till alla pappor. & pappa, jag älskar dig! Ska nu gå och kolla  vad Simon gör, puss (L)


I (L) BEYONCE



Man får bara massa tårar i ögongen när man hör denna låten. Speciellt när hon sjunger den till hon söta tjejen.
BEYONCE är bäst !<3


7 november

Hej på er! :)

Har inte sovit alls mycket inatt, högst 4 timmar. Kände mig helt jäkla varm inatt även om jag hade tagit alvedon men som sagt alvedon hjälper inte ett piss! Hämtade blöta handdukar för att jag inte skulle vara så varm. Mår lika dåligt som igår, fast halsen gör ännu ondare nu så vi ska säkerligen åka in till akuten. Antagligen har jag halsfluss eftersom min bror med har det men man vet aldrig!

Är riktigt trött nu men orkar inte sova, vilket problem! :P. Ska gå och ta en onödig alvedon nu bara för att, hörs snart!


Sjuk ... igen

Hej !

Vi hade bad första lektionen och jag trodde helt allvarligt att jag skulle dö. Simma 16 längder är verkligen inte min grej!  Direkt efter badet började jag må dåligt men det var bara att gå till språkvalet. Jag satt bara med huvudet ner i bänken och till sist sa Inga-Lill att det är bättre att jag gick hem för jag orkade ändå inte göra något.
Gick hem och la mig direkt i soffan och sov till 12 ungefär och har varit vaken sen dess. Har sprängandes huvudvärk och alvedon hjälper inte. Har desutom halsont och feber. Mamma ringde till vårdcentralen för att se om vi kunde få tid men det var "förtidigt". Men eftersom min bror Simon har halsfluss och så trodde mamma att jag kunde åka ner där men icke sa nicke. Får antagligen åka in till akuten imorgon "/  hela min helg är typ förstörd... igen. Skulle egentligen åka och kolla på snapphanecupen men nu går det inte, och imorgon skulle jag följa med det laget jag ger despans till , till kstad för 5 kamp. Fan rent utsagt!

& idag skulle jag och mamma åkt till stan för bland annat att fixa en ny mobil, fan igen! Ajja nu ska jag sluta klaga och bege mig till kylskåpet och fylla på ny dricka. Hörs


bjussar på en gammal bild :), lite suddig en whatevaa ;)

6 november

God morgon :)

Jag är sjukt trött och bara vill sova vidare. Jag kunde iallafall  sova en halv timme längre för jag ska inte sminka mig, bara sätta upp håret och ta på mig mjukisbyxor. Har bad direkt så det är onödigt! Har inte varit med på badet denna terminen pga för min navelpiercing skulle läka men jag har hört att man kunde bada efter 1 månad nu, men jag hade ändå kunnat bada för det är 3 månader sen jag tog den ändå :P

Nu ska jag försöka äta upp min macka, har jätte ont i halsen och ni vet hur det är då att svälja. Får hoppas att det inte blir värre! Vi hörs antagligen efter skolan, puss (L)

5 november

Hej !

Försover mig allt nu på morgonen för jag är så himla trött, illa!
Dagen har varit sig lik, svenska,engelska,so,svenska, teknik & svenska.
På svenskan gjorde vi inget speciellt och på engelskan fick vi tillbaka vårt prov
som vi hade för några veckor sedan och det gick som jag trodde. Dock fick
jag lite bättre än vad jag trodde så det är ju bra :P
 På fysiken gick vi ner till byn och kollade på en lägenhet. Lägenheten var en 4:ra och den luktade
rent ut sagt.. förjävligt? Anledningen till att vi gick och kollade på en lägenhet det är för att vi ska snart
rita hur vår egen 1:a skulle se ut. Har en hel del fin fina ideer. Efter skolan blev det konfan vilket  var helt okej.
I slutet gjorde vi en pjäs och vår blev en succé, tycket nog alla andra med för alla skrattade!  Har varit hemma en
stund nu och ska börja plugga till vårt prov. Smarta Rebecka är igång igen, pluggar för första gången dagen innan provet är, lyckat ! Om jag har tur så kanske jag hinner kolla på tv med men det är bara tur. Mamma och Pappa
är på sån grafikation så jag och Simon är hemma själva hela kvällen. Undra hur det slutar? Vi har redan "tjaffsat" om 4 saker. Ajja, måste börja nu puss *


Godnatt!

Hej !

Kan säga att detta har varit den bästa kvällen på länge! Allmänt glad, skriver med den bästa jag vet, fick en länkning & fick veta en sak :)

Kvällen har annars varit sig lik. Blivit datan i stortsätt hela kvällen men så kan det oxå va ibland, hehe. Har svarat på dom 104 frågorna och det tog en stund men det är bra tidfördriv. Skulle egentligen städat på mitt rum men som vanligt skjuter jag upp det. Är trött nu så ska lägga mig snart, godnatt puss(L)



H E R E- W E- G O- A G A I N

 

104 frågor om sig själv


1. är du kär? - vet inte
2. har du snusat? - testat när jag var liten, äckligt!

3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej

4. har du legat i sängen brevid en kille? - japp

5. har du blivit dumpad? - ja

6. har du blivit slagen allvarligt? - nej

7. tar du droger? - neeej !

9. har du pussat en tjej? - klart :)

10. hatar du någon?-  ja

11. älskar du någon? - ja ett par stycken!

12. har några av dina vänner svikit dig? - ja, tyvärr.

13. har du djur? - Ja, Hund&Katt

14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja :)

15. hatar du dig själv? -  aa ibland.

16. gillar du orange? - inte min favorit färg precis

17. har du haft/har oskyddat sex? - nej

18. har du nån sjukdom? - nej

19. har du skämt ut dej för den du gillar? - har jag säkert

20. har du en gris? - jo förfan, den står på gräset där ute;)

21. har du en plattång? - ofc, ett måste!

22. har du en bror? - japp, 4 o en halv

23. har du sjukt bra humor? -  haha klart :P

24. är du brunett? - nej blond, men funderar på att bli!

25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Jaa

26. tycker du om hästar? - ja vem gör inte? helt mysiga jue (Y)

27. har du en hund? - jaa, Tindra<3

28. har du skilda föräldrar? - nej

29. har du gått på simskola? - haha ja, i nollan.

30. har du sagt bög till en kille? - jaklart,

31. är du lesbisk ? - nej är du?

32. har du fuskat? - vem har inte?

33. har du en teve på ditt rum? - nej inte nu

34. har du lunar? - ja

35. har du MSN? - ja

36. har du en syster? - nej inte längre

37. har du bruna ögon? - nej men vill ha (a)

38. gillar du att fota? - ja

39. har du sett dig själv brinna? - nej?

40. hjälper du dina vänner? - alltid.!

41. gillar du tacos? - jaao

42. tycker du att du är söt? - nja kan inte precis påstå det,

43. har du dansat? - jaoo

44. har du spelat fotboll? - ja, jag spelar! :)

45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - njae, tror inte det längre

46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - jaa!

47. har du ätit sniglar? - nej fyfan!

48. äger du en locktång? - ja

49. gillar du att tugga tuggummi? - självklart

50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - jaa

51. gillar du kläder? - om jag gör, love it!

52. hatar du falska vänner? - jaa !!

53. gillar du räkna matte? - nej det är tråkigt

54. älskar du någon nu? - ja

55: har du gråtit inför en vän? - ja

56. kan du sjunga? - ja alla kan sjunga.

57. har du sett nån död? -  usch ja,

58. säger du vad du vill? - ja? men måste ibland tänka på vad jag säger innan jag säger det

59. är du stor? - tjock? mittemellan

60. vad är ditt hela namn? - Rebecka Margaretha Irené Svensson, tror jag!

61. kan du tala spanska? - ytterst lite

. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - jah

68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - japp

69. gillar du att städa? - nej, booring!



62. är du kortare än 1.60 - ja, 1 cm typ

63. älskar du sommaren? - bästa som finns :D

64. älskar du vintern? -  älskar inte, bara julen för det är mysigt! :P

65. har du mer än 6 par skor? - klart

66. brukar du sjunga när du är i duschen? - alltid.

 

70. gillar du att sova länge? - jaa!

71. har du vart med om en olycka? - hmm, tror nt det

72. är du förvirrad? -  ibland

73. har du mer än 6 par byxor? - ja

74. har du förlorat en vän? - ja :(

75. gillar du att shoppa? - älskar det

76. har du varit i paris? - nej

77. gillar du ormar? - ne för fan

78. klarar du dej själv? - ja

79. har du lagat mat? - ja?

80. är du klantig? - ibland

81. har du foppatoffler? - ja

82. har du mer än 20 låtar på din data? - spotify (Y)

83. sminkar du dej innan skolan? - nästan alltid!

84. har du träffat en kändis? - japp

87. har du skällt på din bror? - alltid, nästan varje dag!

88. har du en vän som skiter i dig? - kallar inte det för vän dåe

89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja

90. sover du med nått gosedjur? - nej

91. har du åkt nånstans utan att du får? - har jag säkert

92. vill du bara bort ibland? - jaa !

93. har du tältat? - ja

94. har du brännt dig? - ja

95. har du lekt med levande ljus ? - ja kul ju, ;)

96. har du lekt anden i glaset? - ja

97. skäms du ibland? - ja,

98. bor du i skåne? - haha ja

99. gillar du hip hop/rap musik? - en del
 

100. är du på sista frågan nu? - nej, har 4 kvar

101. är du singel? - ja tyvärr :(

102. har du åkt flygplan nån gång? - nej, men ska till våren :D

103. har du kul just nu? - inte jätte

104. är du blyg? - beror på


Dagens låt;



Sagoland på svenska



Sagoland på engelska




4 november

TjaahTjaah.!

Stannade hemma från skolan idag. Hade feber imorse men ingenaning om jag har det nu, ska snart gå och kolla. Men feber ska tydligen höra till mot vaccinet likaså magont,halsont,huvudvärk m.m. Jag har varit tveksam mot vaccinet och speciellt efter den nyheten om hon tjejen som var tvungen att gå baklänges, helt sjukt ! Att det kan misslyckas så mycket och tillochmed att folk dör. Men jag klarar mig lindrigt tror jag ( pepparpeppar)

Vaknade nu för en halv timme sen och har precis ätit lite frukost. Ska kolla igenom lite bloggar och så innan jag går ifrån datan sen blir det nog att sätta på en film om Simon vill. Oh ja, Simon är med sjuk fast han är inte sjuk p.g.a vaccinet. Det är det som händer i eftermiddag, vad ska ni göra ? puss&kram.

3 år sedan, kom tillbaka

Jag och matilda stack till fritidsgården och satt mestadels och pratade med Rebecca & Poppe. Svininfluensa vaccinet känns fortfarande ingenting. Andra har feber och jätte ont i armen men konstigt nog har jag inte det. Det kanske kommer?

Men även denna dag har jag gått runt och varit ledsen och hängig. Har hela dagen bara velat sätt mig i ett hörn och bara gråta. Min saknad efter dig är så jäkla stor. Bara jag tänker på dig får jag tårar i ögonen, om du bara kunde komma tillbaka till oss. Vi alla saknar dig jätte mycket. Jag vill egentligen vara vid din grav och bara sitta där och tänka på allt kul vi gjort tillsammans, vilka minnen vi har. Ett minne är roligt men jag känner mig ändå så jävla taskig som bara skrattade. Men andreas, du vet att jag inte menade det för att vara taskig och det är jag glad för att du vet.
Kl. 21.25 år 2006 3 november somnade du in. Du kämpade ända in i det sista och den sista tiden var inte lätt för dig. Vi alla visste om att tiden skulle komma men vi förträngde det lika fort igen och tog vara på varje minut av dig. Men du har det bra där du är nu, brevid din mamma.
Kusin, jag saknar & älskar dig jätte mycket, & du ska veta att jag och alla andra tänker på dig hela tiden. Du är underbar!



3 november

Hej !

blogg.se funkade inte igår så ingen bloggning då. Hann inte blogga imorse heller.

Vaknade vid kvart över 7 och började göra vid mig. Stack till melina 10 över 8 och vi gick till skolan 20 över och vi kom försent med några minuter. Men det spelade ingen roll idag, vid 9 skulle vi ta sprutan mot svininfluensan. Det gjorde inte alls ont, kittlades som vanligt :P När jag var mindre vad jag jätte rädd för sprutor och vågade aldrig ta det, (inte ens hals flussprov). Men idag är det inga problem, snarare "kul" ><, skämt o sido.

Vi skulle ha gympa direkt efter men eftersom vi precis hade tagit det fick vi inte det så istället skulle vi gå en runda och ta foto. Vårt foto blev helt klart snygggast! Efter rasten blev det hemkunskap och fortsatte med matte,engelska & estetiska. Estetiskan känns som om vi aldrig kommer komma någon vart, men det är kanske så? Haha sen ska jag och karolin sjunga med, det kommer bli...intressant!? ;) Ska snabbt fixa en sak sen sticker jag ut med matilda, behöver egentligen plugga lite men det tar jag senare:P Hörs då, puss! (L)

Nu har jag...

... pluggat färdigt. Ska plugga lite mer innan jag går och lägger mig för nu känner jag att det får gå som det går.

Min brors barn, Cornelia & Zacharias kom hit vid 3 tiden så det blev att passa dom. Vi kollade på en gammal julkalender. "Ronny&Julia". Kommer ihåg när det gick på teven och jag var kär i Ronny, han är ju bara för himla gullig. Ungarna åkte precis hem och jag har hunnit äta lite och nu är jag mätt och belåten. Ska ta en riktigt lång dusch nu och spela musik (Y) puss♥


1 November

God morgon :)

Vaknade för en stund sen och känner mig utvilad för en gångs skull. Varför ska det kännas så konstigt att skriva in en annan månad. Tänk om ungefär 25 dagar börjar man smått sätta upp julsakerna och om 28 dagar är det första advent...igen. Tiden har gått sjukt snabbt! Snart får man börja köpa julklappar med:P

Idag vill jag upp till simhallen och lägga mig i bubbelpolen och bara ta det lugnt, fan vad skönt. Men jag har prov i kemi imorgon och jag kan inte alls mycket på det. Trotts att jag har haft flera veckor på mig. Jag måste börja skäpa mig när det gäller plugga. Att jag ska plugga långt innan så slipper man sitta där dagen innan och inte kunna någonting. Så dagen kommer bestå av att plugga. Om jag börjar nu kanske jag är klart vid 5? Nä skojja ;)
 Ska byta om till myskläder och sedan sätta igång. Vi hörs när vi hörs :)


 

YOU ARE NOT ALONE



Har inte pluggat något ikväll, illa! Har istället ägnat några timmar framför the sims 3. När man väl har börjat flyger timmarna iväg, man kan inte sluta! Nu har jag lyckats sluta och ska nu göra mig iorndning inför sängen. Konstigt nog är jag inte trött. Måste sova för jag vill inte sova hela dagen, hörs när jag har vaknat. Godnatt <3


RSS 2.0