Bilder från rixfm hgb del 1.

Natchos med ostsås.
gled runder i affärer.
& här börjar det.
pepp
pepp.
-
Fler bilder kommer senare!

sista juli, 31.

helt sjukt att det är sista dagen i juli, ännu en månad som gått sååååhääääär snabbt! det gillas faktiskt inte!
Har precis käkat tacos och det var mums, blir myskväll med mamma&pappa. Vi ska bla. kolla på den nya wallandern- Vittnet. Känner för att sticka ut och springa en runda, men får se hur det blir med den saken!
Nu ska jag ta mig en alvedon, puss <3
dålig bild, men här är det jag köpte i malmö!
-

finns bara ett ord... GAL1!

fyfan detta var awesome..  rabih & eddie, eric saade, lena, star pilots, love generation & många fler. Vilken kväll!
RABIH ÄR KÄRLEK!! <3
-

Spontan runda till Malmö

Tjah.
Sitter hemma hos Jenny nu med Evelina. Stack till stan innan och när vi egentligen skulle hem fick vi ett ryck så vi stack till Malmö. Mycket trevligt faktiskt! inhandlade ett par shorts från gina och ett nagellack från h&m, visar sen :)
Imorgon ska vi upp tidigt och sticka till helsingbogsfestivalen och sedan kolla på rixfm. Kommer bli fett najs, jag menar hallå ?! Eric Saade ska dit, bla! :D Så ingen uppdatering imorgon dåja. Nu ska vi göra något och jag ska måla mina naglarna, vi hörs puss ♥
haha, vadå gammal bild ?;)
-

28 juli ;)

Hej.
Jag är redan uppe och ska snart börja göra vid mig. Ska in till stan med jenny och kolla bland affärerna, ska även klippa mig! Tror det bara blir topparna men är inte riktigt säker ;)
Nu ska jag ringa och väcka jenny för hon sover väl än -.-' , puss <3

Ny inhandlat

från gina & intersport (:

27 juli

Hejsan.
Har umgåts med mina vänner och så det senaste dagarna. Emma åkte till Italien igår morse och ska vara borta i 2 veckor. Ungen är ju redan brun så när hon kommer hem så är hon neger , avis!;) Var iallafall i Hyllinge förra veckan och handlade lite. Ska fixa bilderna lite så ni får se det sen, här får ni några suddiga bilder från när vi slagga hos evelina<3
-

Evelina den bäästa här!

chacha bloggen! :D
Reebeeckas koompis här, evelina you know ;)
ikväll blire chill med B-rudarna hemma hos mmiiig :D
kladdkaka, chips, läsk och lite annat smått och gott kan göra denna kvällen mycket bra!
aja, nu ska vi göra något annat än att sitta vid datan ialf.
trevligt att träffas!
pussssssssseN! (L)
/// Eveeeeelina

Nu blire film

Stack till bjärran med jenny & emma, fett skönt i vattnet. Nu ska jag kolla på film, puss!

Jenny bv (L)

Jag älskar dig beisk <3
-

från H&M


20 juli

Chacha.
Vaknade ganska sent idag men det kan ju vara ganska skönt det med ;) mamma och jag bestämde oss för att åka in till stan för att hämta passen och gå och kolla lite i affärer. Hittade knappt ngt, men ska ta foto på det jag fick! Är lite smålack på ett par personer just nu men yeye. Ska hem till jenny sen och bada i hennes pool när hon kommer hem. Nu ska jag ta kort så hörs snart igen!♥

19 juli

Hallå!

Fan vad tiden går snabbt, redan i mitten av juli.. illa!! Har inte gjort så mycket idag heller, bara varit hemma och tagit det lugnt. Skönt att faktiskt få en tid för sig själv. Men nu vill jag till åhuuus och steka satan. Hoppas det blir imorgon för det skulle bli fint väder då! så nu ska jag snart ut och va lite social mot min bror, jessica och daniel som har kommit hem från västerviken! :) hörs snart!
-

18 juli

Hej!
vaknade vid halv 2 idag, illa! Har bara tagit det lugnt idag för jag har varit så jävla trött den senaste tiden, undra varför! ;) Är sjukt hungrig för jag har inte ätit något, men maten är snart klar :D Ska fixa och trixa lite i Picasa 3 sen, måste lära mig. Nu ska jag ut till tindra och se om hon har torkat, puss<3

råbocka bilder 26-28 juni


17 juli

Hej!
Åhus igår var najs. Solade & badade, fett skönt! fast dom var helt taskiga :( ajja, stack direkt till kstad va där och skulle egentligen ta sista tåget men orkade inte vara där sålänge så vi åkte hem tidigare och hann med subway. Somnade direkt när jag kom hem.
Skulle egentligen till åhus idag med men det lockade inte så mycket då det regnade och åskade imorse. Stack till stan vid 2 och fixade lite och nu sitter jag här. Ska bara vara hemma ikväll, kan ju oxå vara skönt. Annars hade det blivit kstad idag med.
-

på bussen

tjah. Sitter på bussen mot åhus med älsklingevelina, blir steka som fan idag (h') med hon & emma. Sitter två störiga barn bakom oss och en 9-årig bitch. Blir kstad ikväll antagligen, så vi hörs nog imorgon. Puss<3

Bilder från midsommar-10


7 Juli

Hej..
Hmm, ja jag är ganska dålig på att uppdatera. Men ska försöka bättra mig, försöka med 3 inlägg om dagen MINST och fixa en design..
Var på marknaden idag i hästveda med Jenny & Emma, kuul! Åkte även den som snurrar som fan 2 gånger och fyfan vad kul den är. Som vi flabbade, och den som puttar på ännu mera fart " vafan gör du ?" yeye, här får ni några bilder från ikväll.

RSS 2.0