31 december, nyårsafton

hej!

uppdateringen kommer bli bättre efter nyår. har haft fullt upp hela tiden men har äntligen en tid att blogga. Min mammas och pappas gäster har kommit så vi har för en liten stund sen ätit. Det blev potatisgratäng och oxilé´, smarigt!

Alla mina vänner ska äta vid 7 så jag ska göra en års resume. Alltid lika kul att gå igenom hela året då får jag alltid tårar i ögonen. Trotts att 2009 har varit ett skit år så finns det ju alltid bra stunder, bra minnen. Måste bara säga att jag älskar min familj,släkt&vänner mest. Strax ska jag börja års resumen och sålänge får ni lite bilder att titta igenom. Jag är uttråkad och pepp, ingen bra kombination!







update, hinner nt med ÅRS RESUMEN nu, gör det imorgon. Nu önskar jag er alla en riktigt gott nytt år!


Nu film, sen sova!

melina du valde, have a good life!



efter att jag har nördat mig framför the sims 3 har jag suttit inne på msn och chattat. Och nu fick jag och mina 2 vänner, jenny&emma, sagt vad vi ville till melina. eller egentligen inte allt? för hon avbröt konversationen och sket i det totalt. Och då skiter vi oxå i det, men kom för fan inte tillbaka då när det är slut mellan dig och stefan, för då finns vi inte kvar för dig! som sagt, have a good life gumman!

Var det inte jag som sa att jag skulle lägga mig i normal tid? och knäppa jag ska lägga mig och kolla på film :o
Blir att gå upp vid senast 12 imorgon för det blir stan med emma. Bloggen är förövrigt väldigt tråkig just nu men jag ska ändra på det efter nyår, och jag ska se ifall någon vill göra en ny design till mig med. Nu blire film så vi hörs imorgon, love.


28 december*

Nu sitter jag med en värme-kudde på min nacke. Har börjat få ont igen men jag hoppas på allt att det inte håller i sig. Ända sen min förra nackspärr har jag haft problem med min nacke, det har varit skit jobbigt faktiskt. Kan inte göra vissa grejer och så.

jag ska snart göra lite käk för jag är hungrig igen. blir en lugn hemma kväll idag. Ska försöka lägga mig i normal tid ikväll. Ska nog nörda mig framför the sims 3 i några timmar. Länge sen sist, men nu ska jag göra mat. Puusss.




tror jag inte var riktigt vaken när jag skrev det inlägget innan!

6 december

Hej!

Vaknade för en timme sedan och har precis ätit frukost. Sov hos evelina och vi hade looong night. Det blev rättaresagt till över 7. Nu ska jag hem så vi hörs mer då, puss!

27 december

Hej *gäsp*

Somnade efter ett tag så klockan blev nog halv 7. Jag trodde fan att Agnes skulle vakna då för hon började hosta och typ prata i sömnen. Jag somnade och halv 9 hörde jag Wilma&Agnes springa runt i huset. Agnes kom in till mig någon gång vid 10 och frågade om jag inte skulle gå upp. Jag stängde dörren fort som fan men hon öppnade den igen.

Sen sov jag ända till 1 då mamma frågade om jag kunde passa Cornelia och Zacharias med och sur som jag var gick jag upp och la mig i soffan. Så min dag har jag spenderat i soffan med ungarna. Har utnyttjat dom lite med massage, skönt! Nu har alla åkt hem och jag ska snabbt in i duschen och fresha till mig lite. Blir evelina & jenny ikväll. Hörs kanske innan jag sticker annars hörs vi där. Puss!







26 december, godnatt!

klockan är 05.34 och jag har inte gått och lagt mig än. Eller jag ligger i sängen men inte somnat. Varför ska det vara så sjukt svårt? Så sjukt svårt att somna? Jag sitter på msn och chattar vilket jag har gjort hela kväll/natten. Jag är trött men ändå pigg, hur kan det egentligen vara så? Jag måste stänga av här och försöka sova. Hatar att ligga vaken i sängen och bara glo rakt i taket, men vad ska man göra? Jag har jävligt ont i huvudet men det är för att jag är trött, jag är jävligt hungrig men orkar inte gå upp och göra mat och jag är jävligt kissig men jag orkar inte gå på toa. Vad kommer härnäst? Jag måste gå på toa och sedan lägga mig. Försöka somna innan halv 7 och hoppas på att jag inte blir väckt halv 8. Min brors barn är här och ni vet ju själva hur det är med småbarn. Dom går ju upp tidigare än..brevbäraren? njaa, men nästan. Jävligt tidigt iallafall. Nu har jag suttit och skrivit detta inlägg i 10 minuter och blir inte ett dugg tröttare. Jag har nog sömn problem. Nu ska jag sluta klaga och gå på toa. God"natt" med er. Psssst; gissa vem som kommer sova länge imorgon? ;)


Julklappar









Verkligen inga bra bilder men orkar inte ta några andra. tog inte kort på allt heller, så detta var
lite av det jag fick! Bror ska sova här i natt med*HAPPYFACE* så vi ska kolla på film nu :D

25 december

Hej!

Juldagen idag och det märks. Har varit trött idag, inte orkat göra någonting. Så jag har mest legat i soffan och glott på teve. Hade heller ingen ork till att sitta vid datan som jag alltid annars brukar. Blev nog lite väl sent i går för jag gick inte och lade mig efter jag uppdaterade.

Har för en liten stund sen spelat kort med bror. Kan alltid hoppas på att han sover här i natt med (A).
Ska nu kolla på andra avenyn för jag missade det avsnittet som gick i veckan.  Men innan jag gör det ska jag ta foto på det jag fick i julklapp och ladda upp här.
& nu var det en vecka sen björket, om några timmar e det precis en vecka sen då jag var som lyckligast. Åhh, hörs snart!

 

Så var denna julen över

När man har öppnat julklapparna känns det som om hela julen är över. Lika tråkigt varje gång.
Jag fick iallafall det jag önskade mig och det verkade dom andra oxå få. Jag kan visa några bilder
på det jag fick imorgon. Daniel och hans familj stack vid 6 då det blev julmat men Mattias familj
och David stannade kvar. Wilma fick spelet "Wii" så vi har ägnat tiden åt det. Vid halv 9 blev det
svensson svensson och sen stack Mattias och dom. Vi åt gröt och helt plötsligt blev klockan över 10.
Jag, mamma och pappa stack till vankivas kyrka och var där på midnatts gudstjänst och det var väl
sådär?(inom konfan) Råkade göra en skämmig sak som jag har lite dåligt samvete för, men jaja!

David sover här i natt och det känns sjukt skönt att ha han hemma igen. Även om jag vet att han bara
sover här i natt så är det ändå en skön känsla. Att han är här. Det var vafan snart 1 år sedan han flytta,
men jag saknar faktiskt att ha han här hemma. Jag älskar David, men samt mina andra brödrar,Daniel,
Mattias & Simon. Nu är jag alldeldes för trött för att vara vaken. Så jag ska dejta kudden. Godnatt puss*












Blir alltid brottning, spelar ingen roll om det är julafton eller släktkals ;)


GOD JUL!







Nu har mina några av våra "gäster" kommit. Och vi ska fika nu innan Kalle Anka. Ville bara hälsa God Jul och hoppas ni får en fin jul för det ska jag ha! Hörs ikväll, puss!

24 december

Hej!

Vaknade för en stund sen av att mamma väckte mig och sa god jul. Har legat och kollat en stund på Saltkråkan- knårrhanen eller vad den heter.

Jag ska börja göra vid mig för snart kommer alla.
    Jag uppdaterar mer efter att jag har gjort vid mig, hörs sen, puss!


Godnatt!




 Såhär ser granen ut iår, & bara en liten del av julklapparna.
 Bingolotto-uppesittarkvällen är slut och jag ska gå och lägga
 mig. Måste vara pigg imorgon, så nu säger jag godnatt, sovgott! 

Calle-kung!

Var som sagt var och kollade på Calle och erik i måndags och Calle var sjukt bra. Finns fan ingen bättre!
Men innan uppträdandet så kom en man från sydnytt eller vad det var och frågade mig om jag och naemi ville typ prata i teve. Det var bara 40 sekunder det gällde och självklart var vi på. han berättade vad dom skulle fråga och så och jag hade förberett mig lite. Sen när vi står där framför kamrerna så ringer någon och sa att dom var tvugna att stryka dom 40 sekunderna. Vi blev lite smått sura men ajja. Vi gick bort och ställde oss. Det var rätt mycket folk där, alla tryckte på en och sånt.  Naemi tog bilder så hon skickade bara Calle bilder, som jag bad henne om :P Fan vad jag älskar Calle!! snart blire helsingborg (Y)











 Jag o Karolin glada som fan, Calle-du är bäst!




23 december

Hej!

Vaknade för en timme sedan och har faktiskt ätit frukost och varit ute med Tindra.
Uppdaterade aldrig när jag kom hem från kstad eller igår men jag skyller på julstressen.
 Igår väckte mamma mig igen och tvingade med mig till stan. Fick handla det sista vilket
kändes skönt. Åkte till maxi och handlade sen åkte vi hem och då var Micke här. Han stannade
hela dagen och kvällen. Mådde dåligt på kvällen men efter 2 alvedoner mådde jag bra igen!
Kollade på den nya wallander-skytten på kvällen och gick sedan och la mig.

Jag ska berätta lite om det som hände i måndags, fast det gör jag inte förrens senare.
Ska snart hoppa in i duschen och sen göra vid mig för min bror fyller år idag så vi ska
på kalas. Grattis bror. Vi hörs senare , puss!

21 december

Hej! Har inte hunnit blogga idag. Fullt upp hela dagen. Mamma väckte mig vid 10 och sa att vi skulle till stan. Åkte in med familjen + jenny. Träffade Matilda och Emilia med så vi gick med dom. Hur mysigt som helst! Jag stannade kvar i stan och väntade på Karolin och Naemi och nu är vi i k-stad. Klockan 8 ska Calle-Älskling uppträda så jag är sjukt laddad. Har förberett mig med Penna&Block. Haha jag har köpt ett särskilt block för Calle-älskling där bara hans autografer ska vara! Nu ska vi äta så uppdaterar när jag kommer hem. Puss<3

Godnatt!

Har suttit vid datan nu i någon/några timmar. Kom hem från Jenny vid 11 nåt. Kom dit vid ungefär halv 7 där även linda befann sig. Hon satt och spelade Need For Speed och Jenny gjorde popcorn. Vi kollade på några avsnitt av Sunes Jul men stängde av det och kollade på Anna Anka. Jag tycker helt ärligt talat att hon är dum i huvudet, en idiot! " det finns inga snygga brunetter" ofta.. jag blir så förbannad på såna personer!
När det var slut satte vi på filmen alla älskar alice, den är fan lika bra varje gång. Nu hade jag tänkt stänga av datan och krypa till kojs för det här inlägget blir bara mer och mer osammanhängande... trött? ja! Godnatt på er.



när rebecka har tråkigt...

... så blir det såhär!








Nämn något som gjorde dig glad igår: Fick ett fint sms från baby!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov

Vad gjorde du för 15 min sedan: Var ute och busade med Tindra i snön.

Det sista du sa högt:  "Tindra, kom hit!"


Det senaste någon sa till dig: Tar du henne nu då?


Vad har du druckit idag: Cola och Juice


Vad var det senaste du åt: Middag :)


Vad var det senaste du köpte: Tuggummi( stavning?!?)


Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun eller nåt tror jag


Vad är det för väder hos dig nu: Snö buhu!


Godaste glassmaken: Choklad & Vanilj


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte. Gjorde det innan men nu vet jag inte. Kanske.


Sover du tungt: Ohjjaa


Drömmer du mardrömmar: Ja, fast inte jätte ofta!


Trivs du med ditt jobb skolan: nja sådär, kunde trivts bättre.


Favoritklädsel: Sommarkläder ;)


Favoritlåt just nu: Sexy Bitch (H)


Vad ser du om du tittar till höger: Spisen


Vad gör dig glad just nu: Massor. Musiken, baby, vänner, familj m.m :)

Vad ska du göra härnäst: fixa till mig lite sen sticka till Jenny!


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: I'm happy :D


Favoritgodis: Choklad eller lakrits


Kläder just nu: gråa mjukis byxor och vittlinne


Sommarplaner: Bl.a resa, göteborg & åhus (H) ge mig sommar nu!


Hur många kuddar sover du med: 2


Spelar du något instrument: Spelade saxofone tills 7an sen la jag av. Nu sjunger jag och ska lära mig spela gitarr :)


Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska

Vad är viktigast för dig: Att mina nära och kära mår bra


Är du kittlig: jag är inte alltid kittlig men ibland är jag


Snarkar du: nej


Stjärntecken: Tvilling.


Äckligaste insekten: Alla , men spindlar!

Längtar du mest efter just nu: sommaren, helt klart!



2 0 d e c e m b e r

God morgon !?!

Vaknade för en stund sen och har legat i soffan ( vad ovanligt ) tills nu. För nu sitter jag i köket och pratar med mamma. Vi ska nog sätta upp granen lite senare idag, det är lika kul varje gång att sätta upp den. Men det är inte lika kul att ha pappa där när man klär det. Han ska alltid ändra ljuser, kulorna osv, haha.

Så nú i eftermiddag ska jag städa lite och sätta upp grannen. Sen är det min tur att ta ut Tindra på en promenad men jag är rädd för att jag ska halka, det är ju svin halt ute. Så jag får se hur jag gör med den saken. 
Något jag kom på nu är att det endast 4 dagar kvar tills julafton, det är hellt sjukt! Jag har inga julkänslor alls liksom förra året. & sen har jag inte köpt en ända julklapp så jag börjar känna av paniken. Får åka in till stan eller nåt och fixa det imorgon ;) Vi hörs senare, puss*



en glad rebecka går och lägger sig!

Nu börjar denna lördagskvällen lida mot sitt sluta och jag är trött, inte lite trött utan förbannat trött. Ända sen jag vaknat har jag varit så trött att jag inte orkat gå ifrån soffan. Jag var ifrån soffan 10 minuter efter grinchen men gick och la mig där igen. Så min dag har inte varit det minst lilla händelerik.

Jag ska dricka upp mitt glas cola och mysa lite med min katt svensson sen ska jag lägga mig. Fick för någon minut sen världens finaste sms från baby! Jag höll på att dö, sitter fortfarande med smilet.
Medans jag dricker upp och myser med svensson bjuder jag på några bilder som togs igår. Jag var väldigt dålig med kameran igår, Linda&Jenny fick ta hand om den lite. :P Godnatt och sovgott (L)


melina & linda


 linda,melina & emma


 melina, emma & jag. (Som ni ser, jag fastnade inte på bild!)

19 december

Hej alla ;*

Sitter och kollar på grinchen nu, har blivit en slags tradition att kolla på den. Men fy vad sorlig den är!
Den är snart slut och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog göra lite kaffe för mamma vaknar nog snart och jag behöver en kopp eller 2 själv. Det var ju björket igår och det blev FULLT ös vill jag lova er. I allafall i början innan det tragiska hände. Jag och Emma stod och dansade och vi stod nära våra kompisar från "8a" som vi kallar dom, och helt plötsligt rasar en bara ihop, ett epelepsianfall. Hon låg bara och skakade och som tur va var vakten där och ringde ambulans och allt. Dom fick ta in henne i ett rum medans ambulansen skulle komma, när vakten går ut från dörren efter en stund så ser vi henne fortfarande liggandes där inne och alla var ju väldigt ledsna och så. Vi fick gå ut där ute efter en stund och då ser vi dom ta in henne i ambulansen.
Även efter hon åkte var man inte så Pepp men jag och Emma gjorde det bästa av situationen. Vi började dansa och allt igen även om vi var fruktansvärt trötta! Vi var ju med Linda och Melina med men dom såg vi inte så mycket för jag tror att jag och Emma försvann. Även om vi var trötta så ville vi ändå vara där längre, gick ju inte för dom stängde då. Kan väl sammanfatta kvällen som rolig(förutom det tragiska)

Vaknade upp sådär sent och trött var jag ändå, Förkyld och hes är jag med. Men verkligen inte så hes som jag var igår. Ingen kunde höra vad jag sa för då var jag tvungen att skrika ännu mera. Måste bli bättre! 
Gick och la mig i soffan där jag har spenderat mina timmar. Grinchen är slut nu och jag ska gå från soffan nu.



16 december

Hej, var ett tag sen nu. Eller rättarsagt 1 vecka sedan!

Nu när jag skulle skriva in den 16 tänkte jag vafan, det var precis den 1 december. Det är helt sjukt vad tiden går snabbt. Lite väl snabbt ibland. Men det är alltid positivt när det börjar närma sig lov. Vi får ju jullov på fredag och då ska vi till kyrkan för vår skola renoveras om, och jag ska sjunga i kyrkan. Sen får vi våra första betyg vilket inte kommer vara världens roligaste, men som jag har sagt hela tiden. Jag har långt ifrån gjort mitt bästa, nästan inte gjort någonting. men jag ska faktiskt skäpa mig nästa termin :)

Det är bara chill nu iskolan så det är skönt. Onsdagar är ju i vanligafall världens jobbigaste dag men inte idag. Har ju alltid 4 timmar med Carina på onsdagar men idag hade vi istortsätt bara charader(stavning) kul!
Ska försöka uppdatera som vanligt nu med bilder och sånt, men det får bli först imorgon. Pusshej (L)

9 december

Hallå där kött och blåbär.

Hur är det med er? med mig är det bara fintfin :)
Ligger i soffan (som vanligt) och kollar lite på teve men just nu
riktar jag mest huvudet mot dataskärmen. Passar Tindra så jag
har precis varit ute med henne. Har desutom gjort chokladpudding till mig själv.
Ska låta den vara kvar i kylen en stund till. Ikväll blir det nog bonde och datan.
Jag ska snart ner i källaren och fixa en sak sen äta chokladpudding. Nu har ni fått
reda på lite onödig info så nog om min chokladpudding.

Skolan var som vanligt typ? onsdagar är ju alltid tråkiga då vi har idrott,so, matte,
biologi och kemi. Men dagen gick snabbt och då är det ju bara bra. Bara 9 dagar kvar
tills det är jullov OCH björket (H) längtar ! & bara 15 dagar till julafton.
Måste gå ut och så vad busen håller på med, puss (L

8 december

Hallå!

Sitter nu i köket och äter lite grann, fett gott!
Efter jag kom hem från skolan har jag legat i soffan och bara degat.
Har varit sjukt trött men jag har inte velat sova för då kan jag inte sova
inatt.

Idag skulle vi först ha bild så gick vi dit och ingen lärare kom så vi gick
såklart så kommer Macke och säger att vi ska ha Filip nu så alla bara
jahopp. Efter 10 minuters "arbete" blev det idrott och fortsatte med
hemkunskap där det blev bulgar vilket var fett gott det med. Efter lunchen
var det matte, engelska och sen estetiska. Nu sa dom att vi inte fick låna
den lokalen som vi skulle varit i så vi ska vänta tills februari när aulan är klar.
Som vi har slitit för att det ska bli färdigt i tid, men ändå bra :P
Nu ska jag fortsätta äta sen kolla lite på datan sen blir det andra avenyn :D
Hörs mer imorgon, puss!




 Det är sånt här vi håller på med på matten (Y) oseriösa bilder!?;)

7 december

Hej!

Inte hunnit att uppdatera förrens nu och jag ska snart lägga mig, trött som sören!
Min dag har sett likadan ut som alla andra måndagar. mentorstid, språkval, slöjd,
engelska & matte. Efter skolan stack jag hem och fikade med mamma. Mötte jenny
vid 6 och stack till melina där emma med fanns. Vi övade på estetiskan och det blev
en framgång? allt ska ju vara färdigt imorgon. Nu ska jag stänga av här och gå och
sova. Godnatt puss*


Nu film, sen sova!




Lyssna ffs, Dagotto rappar.  Bror visade den för mig så var tvungen att lägga upp den här.
Nu ska jag kolla på film med familjen sen ska jag sova. Hörs imorgon, godnatt!

Ska möta Emma



jag är redan sen, fick bli en snabb bild. Ska möta Emma nu, puss!


6 december

Chacha !

Vaknade för en stund sedan och jag är pigg som en nötkärna. Ska egentligen till kyrkan om en kvart men jag vill inte dra dit för ingen som jag umgås med ska dit och då vill jag heller inte dra dit. Och defenitivt inte när vi ska sjunga i kyrkan. Hoppas Mats och Carina inte blir allt för sura.

Jag sitter och kollar på lite kläder och jag har hittat en del. En sak jag stör mig på riktigt mycket det är att man måste betala med kort på gina tricot. Jag ska gå och fjäska lite för mamma så jag kan få de, haha.
Jag ska om en stund börja göra vid mig för jag ska möta Emma vid 3. Vi ska kolla på handboll och lite sånt.
Ikväll kommer Jenny hem från Stockholm så vi ska göra färdigt vår dans på estetiskan. Allting ska vara färdig på tisdag sen är det bara en vecka kvar innan det smäller, kommer bli sjukt roligt! Nu ska jag kolla igenom lite bloggar igen, vi hörs innan jag sticker. Puss*


 Jenny & Jag för ett litet tag sen :)<3



godnatt från mig!

Nu är denna lördagskvällen över vilket känns lika tråkigt varje gång. Bara tanken på att det är söndag "idag" får mig att bli trött. Vill bara somna och inte vakna upp och veta att det är måndag dagen efter. Det jag vill ha sagt är att helgen bara springer iväg, det hinner inte bli fredag förrens det är måndagmorgon. Trist att tiden går så snabbt ändå.
Nu ska jag sluta klaga och istället bege mig in i mitt varma rum. Ska bara göra mig iordning först sen ska jag sätta på någon film. Är sugen på en gammal julkalender eller något liknande, men jag får se vad jag väljer för någonting.
Ska sova riktigt länge imorgon, fan vad skönt! Vi hörs imorgon med bilder och såna grejer. Puss*



Lördagskväll



Nu har Robinson precis börjat och det är såklart redan paus. Blir att kolla på det
med massa godis och cola. Efter Robinson blir det att kolla på någon film. 

Ha-ha min bror ringde precis och han sa att han skulle bli pappa. Så mamma sa
jaha men vem är mamman då? Så svarade han inte på det och sa sedan att han
skulle ha sån faderflicka. Lät väldigt roligt när han ringde och sa det! :P
Nu ska jag fylla mitt glas med cola :D uppdaterar sen!


5 december

Hej!

Jag skrev ett inlägg för en stund sedan men innan jag hade publicerat det så skulle jag bara pilla lite på batteriet och såklart råkar jag ta ut det och datan stängs ner. Blev så jäkla sur så jag sket i datan då och följde med mamma ner och handlade istället.

Igår gick Calle älskling till final som jag redan visste. Synd att Tove åkte ut det skulle varit Erik. Hon är mycket bättre än Erik. Gäller att rösta satan nästa vecka!  Nu undrar jag bara, Vilka håller på Calle ?

Idag händer inte så mycket. Skulle egentligen bakat kanelbullar som jag har i läxa i hemkunskapen men jag glömde receptet i skolan, så typisk mig!
Jo, sen vet jag att min blogg har varit död den senaste tiden men uppdateringen kommer bli bättre nu så allting kommer bli som vanligt igen, tummen upp för det! Nu ska jag kolla igenom lite bloggar och så, så vi hörs senare, puss!





1 december

Hej!

jag är typ världens sämsta "bloggerska" nu men det kommer att bli bättre!

  Idag är det ju tisdag och mamma kom in och väckte mig vid 7. Trött som jag är gick jag tillslut upp och klädde på mig och sedan satte jag mig framför teven. Självklart blev det julkalendern! Det är ju nästan ett måste att kolla på det, det är en tradition. Även om den inte är speciellt bra( dock bara i början ) så kollar jag ändå på det bara för att.

Efter julkalendern fixade jag sminket och håret lite snabbt och sedan stack jag till skolan. Det började med att jag och Melina trodde vi hade gympa så dit bort gick vi och när vi nästan var vid dörren säger Pontuz till oss att vi ska ha bild. Gick till bilden men visade sig senare att vi skulle vara i datasalen och jobba med konsthistora som förövrigt är skittråkgit! Därefter blev det bild och fortsatte med hemkunskap, ma, engelska och estetiska. På estetiskan lärde vi oss slut dansen och det 15 ska vi visa upp allt för högstadie och föräldrarna+ dom som vill kolla.

När jag kom hem efter skolan blev det att slöa framför teven vilket är det skönaste som finns när man har gått en hel dag i skolan och är trött. Har nu ikväll tagit en dusch och kollat på andra avenyn. Förbannade Per ! 
Nu är jag trött så jag ska nog gå och lägga mig. Godnatt o sov gott!♥ 

RSS 2.0