Till Malin.








Sista september.

Igår så gick jag till skolan trotts jag var sjuk. Kämpade mig igenom alla lektioner, var med på idrotten oxå och jag fick en smäll. Ja en fotboll riktigt hårt på näs/pannan, Aj! Fick desutom hål timme på henkunskapen för min lärare hade råkat ut för en bilolycka. Men hon klarade sig bra och fick inte några allvarliga skador, som tur var!

Idag gick jag inte till skolan för jag är sjuk(are) . Mamma ringde till vårdcentralen och jag fick en tid vid halv 10. Dom fick kolla mig och dom tog halsprov och tog ett stick i fingret för att kolla så sänkan var bra. Allting var bra och det slutade med att jag fick ögondroppar utskrivet!?!. Vansinigt! Jag har feber, ont i min nacke/axel fast på andra sidan denna gången, förkyld (3:dje veckan nu) och mina ögonlock är svulna. För några år sedan fick min mamma med svulna ögonlock. Fast hennes var mer svullet, men hennes växte efter ett tag och hon fick pencelin.
 Varför fick jag inte pencelin? kanske akuten imorgon för att dom ska kolla mig mer och antagligen skriva ut lite pencelin till mig.

Sitter nu och kollar på idol. Tycker inte att dom är jätte bra idag, även om inte alla har sjungt än.¨
Ida har åkt till Magnarp och jag saknar henne fede mycket. När jag är frisk ska vi trääffas direkt!

puwss rebecka <3



 Linda & jag. Riktigt pepp inför björket? iaf jag :D

Godnatt!

Jag skulle ju plugga innan men själva "pluggningen" gick inget vidare. Det var så tråkigt så jag somnade. Rent ut sagt typiskt mig. Kan inte precis påstå att det var bra gjort av mig, för nu har jag massvis att göra imorgon... Fan!

Har kollat på idol och jag trodde det var 1 som skulle åka ut men sen fick jag reda på att det var 2 som skulle gå vidare. Tycker nog ändå Jon och han som var före Jon ska gå vidare.

Nu ska jag stänga av datan sen hämta lite mer dricka och sedan bänka mig framför teven. Vi hörs imorgon, puss&kram.


Studiedag =)

Hej !

Idag har vi minsan studiedag och det är najs!
 

Fast jag kan inte precis påstå att denna dagen blir det minsta roligt. Ska snart sitta fast klistrad framför min kemibok för i veckan ska vi ha ett prov, och jag kan lova er att Carinas prov är inte dom lättaste.
Usch, jag är redan skit trött på skolan! Men jag kan glädja mig med att det är höstlov om 4 veckor och det är härligt!

Häromdan skrev jag att jag hade tagit sönder en knapp på mitt tagenbord. Jag kan tala om att jag har råkat ta isönder 2 till. Ställde mig frågan förra gången hur jag lyckas och det har jag även gjort denna gången.

Vädret är inte så speciellt kul, det blåser som in i men det tillhör väl hösten. Jag har ännu inte intalat mig att det är höst, jag tror fortfarande på sommar, att snart kommer det ett högtryck. Men det kanske är i mina drömmar?

Nu ska jag först hälla upp ett glas fanta..Coca colan är slut :( Sen ska jag plugga. Hörs om ett par timmar, kram!


25 september

Godmorgon :)

Sovit gott? Jag har sovit utmärkt, fast är fortfarande lite trött, Hehe!
Ska snart möta Melina sen ska vi gå till skolan. Går till 2 idag vilket
är lagom. Direkt efter skolan ska jag och 2 andra åka in till stan och
utträtta lite ärende. Ni får se imorgon :)
När vi kommer hem så ska jag duscha snabbt sen snabba mig upp till
idrottsplatsen där mitt lag spelar, får inte vara med nu för nacken!
När matchen är slut ska jag åka med Emma hem så ska vi snabbt
göra iordning oss inför björket. Får hoppas på att nacken blir ännu
bättre ikväll :) Vilken underbar och rolig dag det kommer bli.
Men jag får återkomma imorgon så ha en fin fredags dag/kväll/natt . Puss

Big love, big love.

Sitter och kollar på kändis djunglen men ska snart bege mig in i mitt rum och fixa lite inför imorgon :) Kommer inte bli så mycket uppdatering imorgon men kan skriva mer om det imorgon bitti.
Idol var inte jätte bra idag. Tyckte definitivt inte att Antonia skulle åka ut, hon var ju ändå en av dom bästa!
Nu ska min bror kolla en sak på min data så vi hörs imorgonbitti, puss&kram.

konfirmation 1

Heej,!

Har nu hunnit vara hemma en liten stund och har redan ätit. Konfirmationen var väl ... helt okej. När vi kom dit blev det fika och efter blev det sång och berättelse? Därefter fick vi ut massor av saker och vi har redan fått en läxa. Spännande, knapptast ;)

Har inga läxor tills imorgon så ikväll blir det bara att kolla på teve och sitta vid data. Alltså en typisk rebecka kväll!
Ska locka ut Tindra härifrån nu så vi hörs senare! :)

24 september

God morgon :)

Sitter just nu i data salen i skolan och har svenska. Renskriver min uppsats.

Efter skolan ska jag på konfirmation och det är första gången idag. Kommer inte kunna uppdatera förrens halv
7. Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats så hörs vi ikväll, puss!

...

Rubriken fick bli som den blev.

Har tagit en riktigt lång dusch och nu känner jag mig super fräsh. Ska snart be mamma masera min nacke för det kan behövas!

Just nu riktar det mot skola imorgon men jag vet ju inte hur det är imorgon. Om det inte är sämre så måste jag till skolan. Man missar så oändligt mycket sen på köpet börjar jag konfirmationen imorgon så jag ska gå dit direkt efter skolan imorgon, så det kommer inte bli så bra uppdaterat men vi får se hur det blir med den saken.

Trotts att jag har sovit hela förmiddagen så är jag trött, riktigt trött. Ska avrunda detta inlägg nu och sen ska jag få masage av mamma sedan ska jag krypa till kojs! Vi hörs imorgon bitti. Kram på er <3


23 september

Hallå!

Har inte kunnat uppdatera förrens nu för vårt internet har krånglat, igen. Stannade hemma från skolan idag med och det börjar bli bättre men det gör fortfarande ont!

Opps.. Råkade ta isönder en knapp på min data, hur lyckas man egentligen?  Ska äta nu så vi hörs sen :)


kalas tummen upp!

Nu har alla gästerna åkt hem och jag ska snart lägga mig. Gästerna kom vid 6 och då blev det mat, tacos! :) Efter maten pratade vi och lite så sen började idol och till det blev det tårta. Blev lite besviken på jon och några till att det ínte gick som jag hoppats, får hoppas på bättre imorgon. Efter idol blev det andra avenyn som jag gillar skarpt. Tyckte dock att detta avsnittet var lite halv tråkigt men annars bra :)

Nu ska jag värma en kudde i micron och lägga på min nacke, sen ska jag gå och lägga mig! Så vi hörs imorgon, godnatt !

22 september

Hej !

Blev ingen skola idag heller så jag sov till klockan 10 och det var skönt! Nacken är lite bättre men det gör fortfarande jäkligt ont. Får hoppas att det blir bra iallafall innan fredag för då blir det roligheter, mer om det när den dagen kommer. Vilket är om 3 dagar :D

Idag fyller min bror år så vi ska ha kalas. Är egentligen inte alls sugen på det då jag har en stor krage runt min hals och jag vill helst inte visa mig. Iallafall Grattis bror <3

Nu ska jag hjälpa mamma att hacka grönsaker sen ska jag byta om för jag kan ju inte gå med pyjamas ;)
 Skriver mera senare! puss


 jag & bror

I'm back on track

Hej!

Det var ett tag sen nu och det är för att blogg.se har inte fungerat som det ska, alltså strulat ! Jaja, nu kan jag iallafall uppdatera som vanligt :)

Har inte varit i skolan idag då jag har fått en rejäl nackspärr! Det började med att jag gick upp ur sängen så bara small det till i min nacke så fick jag ont i nacken. Tänkte ju först inte på att det var nackspärr så jag la mig ner i min säng och trodde det skulle försvinna igen men det gjorde det inte. Så jag ropade på mamma så hon fick hjälpa mig att resa mig, för det gick inte!  Så dagen har bara bara bestått utav att kolla på teve och vilat. Lite problem när jag ska lägga mig ner för då gör det jätte ont.

Mamma ringde till vårdcentralen och pratade med dom så dom sa att jag skulle bara vila i några dagar och att dom skulle masera min nacke( det gillas)och så ska jag "käka" Alvedon och Ipren med.

Nu ska jag bara kolla lite på datan sen ska jag kolla på teve. Hörs nog mer sen , kram!

Nytt;


 gråa mjukisbyxor, "jeanstights", diadem, 2 bh:ar, snuddar&klämmor,
 2 sportbh:ar, ansiktsmask, denvitan, svart tjocktröja, svar fleecetröja,
 svart tröja, jackan under. ( glömde säkert något, allt inne från ullared)




  t-shirt- MQ


 skor- scorett

Förlåt för dom dåliga bilderna men orkade inte ta nya, nu ska jag byta om sen följa med mamma ner till byn och efter det möta jenny! :)

Hemma från ullared.

Hallå!

Har varit hemma nu i någon timme och har inte gjort så mycket mer än packat upp. Blev en hel del inhandlat och jag är nöjd.!

Väl inne på ullared så var där mycket folk, vilket var väldigt väntat. Fast vi kom ju dit där i god tid så när vi hade gått färdigt var där som mest folk. 

Min bror gjorde så jag skadade min häl. Han körde vagnen och jag fick framför så kör han vagnen jätte snabbt och jätte hårt i min häl, så nu är jag helt öm och svullen där. Typiskt mig att skada mig innan matcher osv. Fast imorgon ska jag vara med!! :)

Nu ska jag ta foto på det som blev inhandlat, så vi hörs om några minuter igen :)





12 september

God morgon!

Nu är jag uppe med tuppen :) Har klätt på mig, sminkat mig och gjort vid håret på mindre en en halvtimme och jag är stolt. Nog första gången jag är så snabb!

Idag så blir det snålt med uppdatering för jag och min familj ska till Ullared och är där hela dagen. Nu ska jag snabbt läsa tidningen och sen ska vi köra, ha en bra dag


Man får hoppas på bättre tider.

Har precis tagit en dusch och har satt mig framför teven där disney channel är på. Ingen aning om vad det är för nåt men det handlar om monster. Finns det något bra på teven denna fredagskväll?  Hoppas det :)

Är första seriematchen i brottning idag men eftersom jag inte mår jätte bra så bestämde jag mig för att vara hemma. Jag är inte ensam om det förslaget, både mamma och pappa hoppar det med. Pappa är heller inte frisk, han är sjukare än mig!

Såg precis på teven att det är idol ikväll så det får man inte missa.! Ska nog göra en skål med popcorn och hälla upp ett glas coca cola och hoppas jag blir bättre!  Vi hörs senare :)

11 september

Heej !

Stannade hemma från skolan idag då jag kände mig verkligen kass. Förkyld,huvudvärk & ont i halsen har hela veckan bestått av. Idag las det på illamående och ont i magen.

Gick upp i vanlig tid och började göra vid mig, hade bara håret kvar. Då mådde jag verkligen dåligt, så det var bara att lägga sig ner i soffan och bara vila. Så med kort sammanfattning så har min dag bestått av vila,vila och återigen vila.

Börjar känna mig lite bättre nu så jag ska snart resa mig från soffan och mysa lite med tindra älskling.!
 Vi hörs senare, puss!




Nog allt blev det vinst,

Har precis kollat på idol och där var några stycken som var riktigt bra! Fastnade mest för han från kristianstad och hon som Bagge hade hört för 10 år sedan, Ni var gryma!

Försöker övertala min familj att vi ska kolla på en film men det ser rätt mörkt ut. Tycker dom kan offra sig för min skulle för jag vill faktiskt kolla på film! Har annars ingen aning om vad jag ska göra.

Vet inte om det blir skola imorgon, för som jag känner mig just nu så vill och orkar jag inte gå. Är allmänt trött i hela kroppen, och har inte lust för att göra någonting känns det som.

Appråpå ingenting så hörde jag att tjejerna vann med 4-2 så riktigt bra kämpat tjejer!
  Nu ska jag snart stänga av datan så vi hörs mer imorgon, godnatt och sovgott ! :)

Dagarna hemma blir alltid slöa, men sköna!

Mamma var nere i byn innan och när hon kom hem så hade hon köpt en tidning till mig. Brossan kom hem efter skolan så då satte vi oss ner och fikade. Känns som jag bara äter och äter hela tiden,menmen :P

Ska snart lägga mig ner i soffan och börja läsa min tidning. Finns inget skönare än att bara ligga ner och läsa en bra tidning. 

Nu kallar mamma på mig så jag får gå och se vad hon vill. Puss♥


10 september

God morgon!

Vaknade för en stund sen. Hoppade skolan idag med, kändes lika bra eftersom jag inte mår riktigt bra. Forfarande ont i halsen, huvudvärk och förkyld.

Min lärare Eva ringde hem för bara några minuter sen och frågade hur jag mådde och sånt, snällt att hon ringer tycker jag!

Mamma har precis lagt in några bullar i ugnen som vi ska äta. Det sämsta med att jag mår dåligt är att jag inte kan vara med och spela matchen som är idag. Hoppas det går bra för er så lycka till!

Nu ska jag snabbt gå ut och hämta posten sen äta. Hörs sen

Baby here we go again



Man blir nästan lite kär.

Idol är slut och jag tyckte hon tjejen som sjöng hurt med cristina agulera var bäst. Vilken röst hon har!
Sen dom dära killarna som låtsades vara jätte blyga var ju hur roliga som helst, satt och skrattade och tänkte är dom allvarliga? haha. Nu ska jag hoppa ner i sängen för imorgon blir det kanske skola, beror på hur jag mår. Godnatt och sovgott ! <3

Idol 2009

Har tagit en riktigt låååång dusch, och nu ser jag att idol har precis börjat. Hoppas det är lika bra som igår, om inte ännu bättre..

När det är paus ska jag gå och göra mig en fruktsallad för jag börjar bli lite hungrig. Vi hörs efter idol!


09-09-09

Hej !

Var ett tag sedan nu så jag tänkte att det var på tiden att jag uppdaterade!
Kommer förmodligen blogga dagligen nu och ska försöka hålla det med. För det är ju nyttigt att skriva av sig sina tankar och funderingar.

Ska försöka fixa min design inom kort, ska bara fundera lite mer på hur den ser ut. Om ni har några förslag kan ni göra dela dom med mig :)

Nu ska jag kolla lite på teve sen ska jag börja på min so-läxa. Har för mig att det skulle bli förhör imorgon så det är bäst att kunna det, annars blir det IG!

återkommer senare :)


RSS 2.0