GRATTIS EMMA!<3

Idag är det ingen vanligt dag för det är nämligen Emmas födelsedag! nu knullar du lagligt, graattis!♥

några björket bilder


28 April

Hejsan!;) Såg nu att bilderna inte kom upp igår kväll så ska försöka fixa det igen. Har iaf nu varit hemma från skolan i några timmar och ska snart möta Emma och Evelina!<3 Skolan var som vanligt, började med idrott och forsatte med so, matte, biologi och kemi. Körde mest kondition på indrotten och på matten var det tydligen matte diagnos. Det gick nog helt okej för att inte ha varit med på det kapitlet alls. Här kommer ett inlägg snart igen!:D

back on track...again ;)

Tillbaka igen, har haft fullt upp den sista tiden så no time för bloggen. Tog bla. konfirmationen i lördags och det gick faktiskt skitbra! Visar bilder senare (:
I fredags var det björket och det kan jag inte precis säga var en hitt. Det gick från polis till vakt, från dricka till nerspydd, haha ja vilken jävla kväll!
Tog klart min pencillin i torsdags morgon och det är superskönt, fast nu har jag ont i halsen igen:o hoppas inte på halsfluss igen! Och är det någon som kan, vill eller känner någon som är bra på att göra designer är det bara att säga till, det hade varit jätte snällt!♥
Nu ska jag göra mig en sallad och sedan lägga in bilder från Björket/ Konfirmationen!:)

16 April

Hallå. Skola både igår och idag och det gick bra, märks att man har missat en jävla massa! Efter skolan igår var det konfa och nu är det inte lång tid kvar;) idag åkte jag direkt till stan med mamma för att hämta simon på... Har varit ute med Tindra och städat sen dess och snart ska jag möta upp Jenny och Emma♥ får se vad vi hittar på!:)  Nu ska jag kolla på lite bloggar, vi hörs puss!

godnatt!

Eftersom det blir skola imorgon för min del är det nog bäst om jag går och lägger mig även om jag inte kommer somna än på någon timme. kvällen har varit jävligt rörig och jag är tom på ord! Morgondagen kommer bli jäävligt spännande kan jag bara säga! Ajja nu ska jag lägga mig i sängen och smsa, hörs imorgon puss!

Hiss till bruden Moa (Y)

Säger som Bert; Vinner hon inte talang vinner hon melodifestivalen! Hon är gryym!

Stugan med baby ;)

bildbomb lite sådär :) min bror och hans ungar är här så jag ska vara lite social mot dom och sedan gå ut och gå en runda!

14 april

God morgon typ ? Vaknade klockan 9 för att jag skulle ta medicinen sen dess har jag legat i soffan och sovit i små perioder. Det är skit fint väder ute, runt 15 grader och här ligger jag :o ska nog gå ut och gå en runda senare men det är bara kanske;) och nu är det bara 10 dagar kvar tills jag tar konfirmationen, fan vad najs! nu ska jag gå ut och ta min medicin. I nästa inlägg kommer det massor av bilder när jag och evelina baby var i stugan ;)

kåvepenin in my ass!


13 april

Heejsan;)
Nu är jag sjuk igen. Var hos doktorn igår och det var halsfluss och jag slapp ta ett halsprov för det var solklart en halsfluss. Så nu ska jag käka dom äckliga tabletterna i 10 dagar och jag har 26 kvar?
Lovet har iallafall varit bääst! I torsdags klippte och färgade håret och sen på fredagen åkte jag och Evelina till hennes stuga och var där till lördagskväll. Skulle spelat match tidigt på söndagen men jag blev sjuk. Tack för helgen baby!<3 Nu ska jag hämta lite dricka, puss!

godnatt sverige?

Då har man nu varit hemma i några timmar och klockan är typ redan kvart i 3. Kvällen spenderades med Emma,Mattias och Johan. Vi snackade mest och lite så, trevligt,mysigt och roligt ;) nu ska jag lägga mig i hopp om att jag somnar innan halv 5 i natt med. Blir stan imorgon bitti så, vi hörs imorgon puss!
vadå ffuul bild ?:O
:O -.-

Söder- Du snurrar min värld


...

Blev inget stan idag men imorgon blir det :D jag har precis gjort iordning mig och ska typ alldeles snart hem till Emma där Mattias och hans kompis kommer oxå. Nu ska jag kolla på några bloggar sen sticka, ciao bitches ;*

Onsdag vafan

godmorgon(:
mamma väckte mig vid halv 8 och då sa jag att vi inte behövde gå till doktorn för jag inte har ont i halsen(mest för jag var trött) så jag fick somna om och har precis vaknat! Håller på att tjata på mamma att vi ska sticka in till stan iallafall för jag måste klippa mig och hämta konfa fotot. kommer säkert inte gå men jag ska inte ge upp ;)
nu ska jag göra vid mig och tjata på mamma, puss!
utväxt som fan, måste fixas nu på lovet!!

7 April

Uppdateringen de senaste dagarna har varit skit, men jag var ju sjuk så jag hade fullt upp med att umgås med evelina och jenny, sen helt plötsligt blev jaag sjuk igen men nu är det helt okej bara det att jag har fortfarande lite ont i halsen och jag hostar som fan. Mamma har tjatat så vi ska till doktorn imorgon igen och kolla halsen, hoppas ännu en gång att jag inte har halsfluss. för då jävlar! Nu ska jag gå och duscha sen lägga mig, upp satans tidigt imorgon & det gillas inte! godnatt ♥
jenny, du är smal! ♥

RSS 2.0