13 dagar kvar, cant wait!


ny kalender, hello kitty.

.

-
Har nog lätt den finaste kalendern, hello kitty ;)

gal1 dålig update!

rubriken säger det mesta! har en som ska göra en design till mig så antagligen då kommer jag få ett ryk. Har börjat 9an nu och det känns bra förutom att vi har värsta bitterfittan i syslöjd! Ska snart nana, trött som fan på morgonen men det är bara att gilla läget. Vi hörs!
.
.

10 Augusti 2010

usch bara 8 dagar kvar till skolan börja, märks som fan oxå! får alltid ångest innan och det ända jag vill är att ligga undertäcket. Jag pallar verkligen inte med skolan, och det är detta året allting hänger på. Måste sköta mig och höja mina betyg ännu mera för att komma in på det jag vill. Tur att jag inte går många skoldagar förrän det blir semester. Skööönt!
Spelade match igår och vann med 4-1, gick allmänt dåligt men det visste jag redan att det skulle gå. Mådde piss på kvällen och hela eftermiddagen har jag spenderat framför tvspel ;o nu ska jag hämta dricka, puss.
.
.

sjuk dålig uppdatering, 9 augusti 2010.

sjukt dålig uppdatering, har inte varit hemma speciellt mycket. var på liseberg i lördags, det var awesome! dock var det gal1 mycket folk så man fick stå i ungefär 1 timme och köa.
Var på kalas hos jenny igår och på kvällen blev det myskväll med evelina&jenny. Kollade på " Allt för min syster" åh så jävla bra, rekommenderas starkt! blir match ikväll mot FC och det är första gånger jag spelar fotboll sen... juni. så här laddas det för fullt ;)

Bästa låten just nu;

Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Falling In Love Again

.

bild och "dagens blogg"

Ehm har typ ingenting att skriva om så här får ni en bild och en läkning på "dagens blogg", ;) ¨
dagens blogg, helt grym!
-
¨
saknar mina tööntar :( <3
.

4 Augusti 2010

hejsan!
vaknade för en stund sen och ska in till stan nu med mamma,pappa & faster. ska gå och göra vid mig, hörs sen när jag är hemma!

det går bra nu (yy

iih nya läsare, hoppas ni stannar!
umgåts med mamma och faster ikväll, mys! hade tänkt nörda mig framför the sims 3 nu och hämta en glass. Vi hörs imorgon, puss!♥
.
miss yaa babes, & evelina ♥
-

Fick hem ett paket från H&M

och där fanns;
.
-

Grattis bloggen !

Grattis bloggen som redan fyller 1 år, då kör vi minst ett år till!?;)

bilden ger så många minnen! xd

dålig uppdatering idag, har knappt suttit vid datan. Blir bättre imorgon, puss! ♥

.
-

bror min♥

♥ jag älskar dig ♥

1a augusti 2010

Jaha vad säger man? första augusti idag och det känns jävligt tröttsamt. Är sommaren slut nu? Får vi inget mer? Får väl hoppas att det kommer värsta högtrycket nu ;)
17 dagar kvar tills skolan början känns ju oxå jävligt tröttsamt! Fotbollen börjar på torsdag och brottningen börjar nog oxå snart, som jag längtat! Nu ska jag kolla på ztv en sista gång, rip :(
Precis för ett år sedan.
-

Godnatt


Bilder från rixfm hgb del 2.

Lena från Tyskland
Åhh får inte nog av rabih, men yeye här var det eddie&rabih ;)
'
Starpilots ;)
'
love generation
en liten såndär mellanbild, glada som fan :D
Lovestoned- riktigt grymma!
'
Eric Saade- hade dock fler bilder men ja ;)
Var fler artister men dom var inga roliga elr bra :)

RSS 2.0