All I want for christmas is.. you!

.
hoppas,hoppas,hoppas!
och med det önskar jag er alla en riktigt god jul!
.

23 december 2010.

Nu är det äntligen jullov och imorgon är det julafton vilket känns rätt wierd! Hade avslutning i tisdags och då blev det först innebandy, sen fika med klassen, avslutningsnumret och betyg. Har höjt mig sen förra terminen vilket är gött, men är långt ifrån nöjd med mina betyg. Har varit på fika hos bror eftersom han fyller år och det är uppesittarkvällen på bingolotto så det småglor jag på, tradition.
Ska måla mina naglar nu och här får ni ett videoklipp på en av våra sketcher som vi visade i tisdags och bilder kommer senare. Puss ♥

-

bilder från lucian

-

Long time ago!

Hej!
Var ett tag sedan nu men ska försöka bli lite bättre! Var iallafall på björket och dansade sönder igår, hade riktigt jävla roligt med sköna personer! Stack till Emma med Evelina vid 4 och åkte till stan vid 8a, Proppat med folk men det gillar vi! Förfestade och stack sedan till björket. Riktigt galet igår, träffade sjukt mycket folk.
Idag ska jag bara ta det lugnt och göra min engelska som jag ska lämna in imorgon, visa vår avslutning för låg&mellanstadiet och sedan tema dag, slutar på tisdag, AWESOME!
.
-

RSS 2.0