hemma från orienteringen

Har haft orientering här vid vattentornet. Det gick väl helt okej fast jag tappade tålamodet när kontrollerna inte låg där dom skulle ;) sitter iaf nyduschad och precis käkat en banan och ett äpple, ska dra te skolan om en stund. Hade mer än gärna varit hemma till tio i 2 för då slipper jag bitterfittan -.-' yeye, hörs när vi hörs! :)
.
-

Bääääx är snart teeebaax!

... yes ni läste rätt! ska vilken dag som helst ta tag i min bloggning, den har ju lidit extremt nu ett tag! Och det verkar som om hon tjejen som skulle fixa min design glömt bort mig, det gillar vi inte! Livet rullar på och jag gör min förbannade filmanalys som ska vara inlämnad imorgon, tror jag ger upp nu alltså.. ajja, vi hörs snart. Godnatt! ;)
.
- ta mig tillbaka till underbara kreta igen!
.

kreta, minne förlivet!

kreta var underbart! dit ska jag igen, snart. Love greece, love crete!

bröllop
långkalsong
AS;N
HAVET
POOLEN
BAREN
MÖRDARBACKEN
30 ÅRS FESTEN

Godnatt!

.

Har nästan packat färdigt nu, skulle laddat ner låtar oxå men det orkar jag inte. Blir nog sängen snart efter lite myys med Tindraälskling, som jag kommer sakna henne! Upp igen vid 3 och vid 4 ska vi köra till Malmö. Godnatt!


-

kreta om knappt 2 dagar!

nu är det inte långt kvar. resan jag längtat efter i månader. kommer bli fätt iallafall, och nu är det bara knappt 2 dagar kvar. AWESOME!
-

RSS 2.0