090820

Hej bloggen.

Har inte kunnat uppdatera nu för att min data har varit helt konstig. Får hoppas på att det inte händer igen för då får jag lämna in den.

Skolan har börjat och det var såklart roligt att träffa alla men skolan är inte det roligaste jag vet. Det är bara att bita ihop för det kanske inte är jääätte farligt ändå. Ska ta skolfoto imorgon, friendsfoto och elevrådsfoto. Alla är olika tider så det är inte säker att jag ens får lunch.

Händer inte så mycket ikväll mer än att chilla och göra min första läxa. Själva läxan går snabbt. Ska bara klippa ut en nyhet och ta med den till skolan. Smart som jag var glömde jag ta hem nyhetsboken där jag skulle klistra på nyheten och sen skriva motivering men det får jag göra iskolan imorgon istället. Hörs sen !

En dag med bara vila.

Dagen har bestått av vila och bara tagit det lungt. Blev en hel del tevetittande och datasittande. Känner mig allmänt uttråkad just nu. Mamma har lovat att göra chokladpudding till mig så ska snart gå ut i köket och se ifall hon har börjat med det. Blir nog att kolla film sen med. Hörs igen imorgon (L)


090816

Hej !

Förlåt för jag inte uppdaterade igår men tiden räckte inte till. Vaknade vid halv 12 och började göra vid mig direkt då jag hade någon timme på mig innan karnevalståget. Karnevalståget var bättre än förra året så det var trevligt att kolla på. Tog en hel del bilder så ni får se några bilder.

När det var slut så hoppade vi parken och stack istället hem till Jenny där det skulle bli kalas för henne. Grattis gumman!
Stannade där på kvällen och det blev hiphip tittande och tårta ätande.

Idag har inte hänt så mycket mer än att jag försov och det gjorde Jenny med. Mitt fotbollslag skulle städa i parken men det blev bara 20 minuter för mig och jenny och det var skönt att slippa det värsta! Ska nog bara ta det lungt idag/ikväll Har inte så mycket mer att säga så jag får avrunda detta inlägg. Puss,


 Fina Tessan som blev Karnevalsdrottning!


 Michael Jackson vagnen.


  Face book.



 Spikmattan.


 För 4 år sen var jag och 2 andra kompisar med och dansade till den. Vilka wannebe ;)




 Svininfluensa

  Födelsedagsgrisen

Ut och äta med vännerna!

Hej igen.

Nu har jag precis gjort mig färdig och det som fick åka på var Chinos och en t-shirt med tryck ! Ska nu hem till Melina och nästan direkt ska vi ner till Tre Hammarn och äta efter det blir det karnevalen! Kommer bli skit kul.

Vi hörs kanske senare ikväll! Om inte så får ni ha en underbar fredagskväll ♥


090814

Heej !

Förlåt för min kassa uppdatering men den ska bli bättre.

Ska snart gå och duscha och börja göra iordning mig inför kvällen. Ska ut och äta med mina kompisar här någonstans för att fira min kompis som fyller år imorgon. När vi har ätit och så ska vi gå vidare där det är karneval och lite så. Får se om vi gör någonting efter det!

Min bror är hemma nu från Tunisien och han är brun,  jag vill med vara brun. Nej nu ska jag gå och duscha, hörs sen. Puss ♥


090813

God Morgon!

Vaknade vid 11 och gick in till soffan där jag somnade om. Ska snart göra iordning en frukost, håller på att hungra ihjäl !
 Vad händer idag ?? Jag har inga direkta planer för dagen men jag ska iallafall till Davids (bror) lägenhet. Brukar städa där en gång i veckan då han själv inte har riktigt tid med att städa! Just nu är jag avundsjuk på honom för han är i Tunisien och kommer hem imorgon. Sen ska han vara hemma 1 vecka ungefär sen ska han åka till Turkiet.

Vi hörs efter jag har städat lägenheten, Puss.

sista inlägget för idag!

Detta får bli sista inlägget för idag. Ska snart tvätta av mitt smink sedan lägga mig i soffan och kolla på Albert&Herberts jul. Ja jag vet att det inte är jul nu men det är så jäädrans bra! Hörs imorgon ♥


Somtimes i'm in love

Tjena ...

Kom hem från stan för en lite stund sen och har ätit middag, det är det ända jag har ätit idag ! Åkte till stan med Jenny vid 3 bussen. Jag tog hål i navlen och jag var faktiskt inte överdrivet nervös! Brukar alltid bli jäätte nervös när jag ska göra något sånt men det blev jag inte ! :)

Jag och Jenny fick gå inne istan medans vi väntade på bussen. "Missade" bussen så vi gick runder och det slutade med att jag köpte mig ett skärp från lindex som ni får se sen! Åkte med bussen hem och nu sitter jag här och har tråkigt. Ska nog sätta mig framför teven om den redan inte är upptagen, för då är det inte lönt. Återkommer sen :)



   ( ser kanske tjock ut på bilderna :S )


090812

Hej !

Har varit upp nu i någon timme och har inte gjort något vettigt alls mer än att hittat kläder jag kan ha på mig.
Ska åka in till stan med Jenny och göra en sak. Ni får se senare :) Är pyttepytte lite nervös bara men kommer antagligen blir mycket mer nervös sen!

Ska nu börja sminka mig sen kontakta Jenny igen. Vi hörs sen när jag kommer hem puss!


Hur ska min design se ut?!

Hemma från träningen nu och har precis duschat. Ska snart göra iordning lite mat till mig själv och sätta mig framför teven.

Har funderat länge nu hur jag ska ha min design på bloggen, men jag kommer inte på något ! Hjälp mig. Får fundera lite mer på den saken :P, nu ska jag ut och göra mat ! :D



Inhandlat.










 Detta blev inhandlat och är somsagt nöjd! Just nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag är hungrig! Om en timme blir det fotbollsträning med bara F.15 så vi hörs efter det, kram!

090811

Hallå !

Blev väckt utav mamma vid halv 8 men låg kvar och drog mig lite. Gick upp och gjorde vid mig, sen stack vi till stans sjukhus. Min bror skulle göra några tester och sånt. När han var klar efter en timme där så åkte vi till ett köpcenter i Hyllinge. Inhandlade en hel del och jag är super nöjd med det som fick komma hem till mig! Visar bilder på allt senare.

När vi kom hem så blev Tindra hur glad som helst och nu ligger hon brevid mig och vill bli klappad. Händer inte så mycket nu vad jag vet. Blir nog bara att slöa eftersom det är inget roligt väder, Det riktigt pissregnar!  Ska klappa och mysa med Tindra nu. Hörs snart :)

Godnatt!

Kvällen spenderades med Jenny, vi hyrde aldrig film utan vi gick ut en stund sen stack vi hem till mig och pratade& kollade på datan. När hon stack hem visades Beck på tv så jag bänkade mig där.

Ska gå och lägga mig nu vilket är bäst. Ska upp riktigt tidigt imorgon men det tar vi imorgonbitti. Godnatt på er ! (L)

Beisk<3Beisk

Hallå ! Sitter fortfarande i pyjamas men jag ska snart byta om för jag ska ner till ICA och möta Jenny. Blir nog att vi hyr en film eller något sånt . Hoppar träningen idag och tränat imorgon istället! Hörs sen.



 Älskar dig bästavän !

090810

God morgon!

Har varit vaken en stund nu och sitter och pratar med mamma&pappa. Har inga som helst planer för dagen men funderar på att åka ner och städa min brors lägenhet så jag slipper göra det senare i veckan. Skönt att ha det överstökat !
Men jag vet inte.

Har ni något förslag om vad jag kan skriva om så är det bara att kommentera för det är alltid bra att veta, hehe!
 Vi hörs senare ! :)



Helt onödig rubrik!

Hej ! Är hemma nu och gör inte ett dugg mer än att kollar runt på datan och lyssnar på musik. Funderar på att gå ut en runda med Tindra, får se :) . Har väl egentligen ingenting att säga så vi hörs sen !



Ska iväg snart...



Har ingenting att göra nu så jag hade faktiskt tänkt följa med mamma på bil bingo! Vi ska snart åka så darför fick jag bara slägga på mig något. Nu ska jag äta sen åka. Hörs när jag kommer hem Puss!

090809

Hej och förlåt för min usla uppdatering. Men dessa dagar har jag inte riktigt haft tid och vårt internet har krånglat med.

Men på fredagskvällen så var vi på hässleholms festivalen och det var hur roligt som helst. Men bussen var mindre roligt!  Bussen skulle gå 22.47 men den kom säkert inte förrens lite över 11. Och det tog nog 20 minuter innan vi kom iväg för det var smock fullt med folk, helt sjukt. Har nog inte sett så mycket folk på en buss någonsin.

På lördagen så åkte jag in där igen med Evelina & Jenny. Tyvärr åkte Jenny hem tidigare men vi fortsatte ha kul. Träffade på Elin & Jennie ett antal gånger så det slutade med att vi gick med dom. Tog samma buss hem igen och det var mycket folk men inte lika som kvällen innan.

Denna helgen har varit super kul och hoppas på att den sista tiden blir detsamma. Jag återkommer senare !



090807

Hallå.

Vaknade vid 1 men somnade om en halv timme. Har varit nere i byn en runda med pappa. Har precis gjort mig klar och ska snart gå ner till bussen med Evelina, sen ska vi in till stan på festvalen och vara där tills ikväll så det blir inte så mycket uppdaterat idag men blir iallafall ett inlägg när jag kommer hem! Nu måste jag skynda mig ner. Ha en fin fredagskväll! ♥


...

Blir inget mer bloggande idag !!!


Match mot Kristianstad

Hallo! :)

Har precis bytt om till matcherkläderna. Vi ska samlas om 10 minuter så jag är iallafall god tid! Vi möter Kristianstad. Har längtat efter denna matchen riktigt länge eftersom vi har fått flytta fram denna matchen för dom ändrade när vi egentligen skulle spelat.

Självklart kommer vi ta hem vinsten, som alltid :P Ska nu kolla igenom lite grejer på datan innan Jenny kommer och hämtar mig. Vi hörs när jag kommer hem. Ha det bra!

090806

Morsning korsning :)

Hittar ni på annars idag då ? Jag hittar inte på så värst mycket. Glor lite på teve, kollar igenom lite bloggar, lyssnar på musik & myser med Tindra. 
 
Väntar på att mamma ska vakna för hon har jobbat. Hon måste skjutsa mig till david så jag kan fixa hans tvätt som han bad mig om!  Sen vid 5 elr nåt ska vi spela match mot Kristianstad så vi kommer kötta & mosa dom. Får se om det blir någon festival ikväll. Beror helt och hållet på om vi palla!

Nu har mamma vaknat och Tindra står brevid och behöver nog gå ut och kissa. Hörs sen kram!

Festival & Träning

Snålt med uppdatering idag jag vet, men jag uppdaterar förhoppningsvis mer imorgon med bilder och så!
 Började göra vid mig efter förra inlägget och hade sminkat mig och så tills tjugo i 2 och håret var ofixat! Allt blev stressigt för bussen skulle gå 10 i 2 och det tar minst 10 min att gå dit. Mycket riktigt missar jag och Melina bussen och får då gå in till ICA och glo lite sen satt vi och väntade på att bussen skulle komma i över 1 timme. Båda kände inte för att gå hem igen då vi kanske hade riskerat att missa bussen igen.

Festivalen var helt okej men allt hade inte kommit på sin plats så det blev mest att man bara gick runder och träffade folk som man kände. Efter många timmars rännande så tog vi bussen vid 7 och hade 10 minuter på mig att byta om till fotbollskläder. Det blev stressigt och jag kom bara några minuter försenat men det gjorde ingenting eftersom dom andra inte hade börjat, tur det!

Har inte gjort så mycket mer ikväll än tränat och tagit det lungt. Det blir att passa Tindra imorgon med så bäst att man lägger sig nu. Blir nog rätt skönt för jag är jääääätteee trött. Vi hörs imorgon sovgott ♥


090805

God morgon bloggen!

Har ni sovit gott ? Det har jag, även om jag är lika trött som jag var när jag skulle sova, hehe trött som man är.
Har precis varit ute och hämtat posten och där var verkligen inget roligt.

Jag ska passa Tindra i några timmar till sen ska jag in till stan med Melina på festivalen, det blir förmodligen kul!
På kvällen blir det träning, vilket jag känner är väldigt nödvändigt för jag har inte tränat på en vecka även om vi har haft 2 träningar.

Ska snart göra iordning en god frukost till mig själv och sedan börja göra mig iordning lite smått. Hinner nog uppdatera innan jag sticker till stan. Hörs då, :)


Godnatt

Kom hem från Melina för ungefär 1 timme sedan och har plockat iordning mitt rum vilket var väldigt behövligt. Kändes lika bra eftersom jag ändå väntade på att få min data som min bror lånade.
Filmen som vi hyrde var hundpensionatet eller något liknande. Filmen var helt Ok. Ska snart gå och lägga mig för jag är riktigt trött och måste upp tidigt imorgon och passa Tindra. Hörs imorgon Godnatt!


Dagen spenderas med Melina! :)

Hej igen. Har precis ätit och varit ute med min hund Tindra. Nu är det egentligen träning men jag hoppade den oxå för jag kände inte för det. Men får gå dit och träna imorgon för det måste jag, sen match på torsdag.  Kvällen kommer spenderas med Melina då vi ska ha våran myskväll som vi alltid hade förr. Vi har hyrt en film som jag har glömt bort namnet på. Nu ska jag dra dit så vi hörs sen. Kram (aa

090804

God Morgon.

Vaknade för någon timme sen och tog direkt en dusch o nu känner jag mig super fräsch. Har precis klämt ner min macka och ska snart sticka hem till Melina. Hon och jag har nog inte träffats och umgåts på över en månad, helt sjukt!

Har egentligen ingenting mer att säga just nu så vi hörs antagligen när jag kommer hem!  Puss;



Bilden är tagen för några dagar sen!


Kat DeLuna - Unstoppable



Sitter och lyssnar på denna låten hela tiden. Riktigt bra låt och hon sjunger bra.
 
Vid halv 6 kom Miles som är 9 och hälsade på. Det var verkligen jätte roligt att se han,
har inte sett han på minst 3 år och både han och Lilly växer ju som in i. Det har inte blivit
av att vi träffats för han bor i U.S.A och kommer hem någon gång per år.

Jenny kom förbi vid 7 och stannade här tills 10. Det blev fika & väldigt mycket prat.
Ska snart in och sätta mig framför teven med min bror och kolla på någon film.
Jag återkommer imorgon. Puss !

Välkommen till min nya blogg!

Hej ! Rebecka heter jag och jag är 14år och ska nu till hösten börja 8:an. Har haft någon blogg innan men tog bort den och tänkte börja om på nytt igen. Här i denna blogg kommer jag skriva om vad jag gör om dagarna och en massa annat. 
Mina intressen är shoppa,vänner&familj,sporta & musiken m.m. Om det är någon som vill veta något annat så är det bara att fråga på för jag svarar på allt.

/ Rebecka


RSS 2.0