31 Januari

God kväll!

Sitter just nu framför teven och kollar på Innan frosten med Wallander! Har firat pappa idag för han fyller år, Grattis papps(L)  Förövrigt var det björket ifredags och det var helt okej, dock var det rätt dålig musik! men sånt är livet. Nu ska jag fortsätta glo på tv, och här får ni några bilder sen i fredags. Puss!











26 januari

hej!

Ett tag sedan jag uppdaterade nu men har inte riktigt haft tid om man säger så. Skolan tar upp mycket av tiden och skolan måste jag ta i första hand. Har inte hänt så mycket som jag kommer på. Va med Evelina och Jenny i lördes och det var en av dom roligaste kvällen på länge, Favorit i Repris dök även upp :D Nu ska jag käka en semla sen duscha och städa rummet, seyaa ;*


17 Januari

Hej !

Har precis gjort vid mig och ska om 2 minuter gå till bussen. Blir Qpoolen hela dagen med Emma & Jenny. F16 spelar desutom så det blir att hejja och sånt på dom, Lycka till!
Uppdaterade aldrig igår, inget att blogga om och så orkade jag inte! Blev mys med mamma o pappa igår :)
Nu måste jag gå, bloggar när jag kommer hem. Puss!


Nytt armband;



Fick hem detta armband på posten idag, handbojor där det står "freedom". Det är dock lite stort men det funkar ändå! Jag skriver nästan aldrig om mode i min blogg men det ska bli lite mer om det, Tex. när jag shoppar, vad som är snyggt osv!:)

Har precis ätit vofflor och satans så gott det är! Hade varit träning för min del om jag inte hade varit hemma idag. Så nu får jag vänta en vecka innan nästa träning är:( Måste få upp min kondis och sånt inför Hesslecupen som är den 5 februari. Nu ska jag kika på lite bloggar, puss*



15 Januari

"Godmorgon"

Hoppade skolan idag med så jag sov ända till halv 12, skönt! Jag mår bättre men har fortfarande ont i kroppen osv. Har precis fått en sprängandes huvudvärk så det blir att hämta en alvedon och sen lägga mig i soffan och kolla på teve. Sätter nog på en jönssonligan, har gjort det varje dag denna veckan och jag säger bara, "Vilken jävla smäll!"

Har inte så mycket att säga. Men jag ska se om jag hittar någon som vill göra en ny design, för jag har tröttnat som in i på denna. Har lite funderingar på hur den ser ut så ja :) Nu ska jag hämta alvedon, hörs sen!

Årsresumé 2009 del 3

September:









Oktober:














November:









December:












14 Januari

Hej!

Gick hem från skolan igår vid halv 12 kände mig verkligen inte bra. Satt och sov på matten oxå! & Carl-Axel är mystisk! Stannade hemma från skolan idag med, inte mycket bättre idag så kommer bara att vila. Hade varit en lång dag idag annars. Först skolan till halv 4 sen konfa till halv 6. Får se om det blir skola imorgon.

Nu när jag tog dess bilder under så ser mitt hår jävligt gult ut, men jag kan tala om att det inte ser ut så irl. Kameran ljuger lite. Men jag måste snart slinga om det för börjar få utväxt och sen är jag inte alls nöjd med själva färgen. Det brukar alltid bli mycket ljusare men det blev gulaktigt och jag tycker det ser förjävligt ut. Slinga nästa :D Ska hämta lite dricka och käka clementin, hörs senare!








Musiktips!



Iyaz- Replay



11 Januari

Hej!

Pappa väckte mig tjugo över 7, gick upp och gjorde vid mig och sen skjutsade han mig till skolan. Eftersom vår skola renoveras så kommer vår klass och några andra få vara mestadels i baracken. Halva högstadiet är "klart" så vi gick på rundtur som lärarna kallar det. Det blev helt okej! Själva skolan var väl helt okej? Stör mig bara liiite på människan!

Efter skolan åkte pappa och jag till k-stad och köpte ett par nya skor till mig, dock är jag lite besviken på att dom inte hade mer skor. Men det är väl som pappa sa, vår skorna börjar komma in, fast det gillar jag med (Y) När vi kom hem så la jag mig i soffan och har bara tagit det lugnt. Är helt trött efter första dagen iskolan. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen ta foto på skorna, hörs snart!:D


Årsresumé 2009 del 2

Juli: 

 Jobbade några dagar med Jenny!





det tog även slut med min dåvarande pojkvän





Augusti:

Följde med Jenny och hennes familj till råbocka, hade sjukt kul!












tog hål i navlen

jenny babe fyllde år


Skolan började, björket på fredagen och lisenerg dagen efter!









Musiktips!




Calle- Higher

Så jävla bra, han är bäst!



10 December

Chacha bloggen!;)

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade men jag har ju inte haft tid, men nu har jag det och jag kommer uppdatera som vanligt igen, tummen upp för det (Y) Har spenderat den mesta tid i qpoolen där det har varit fotboll. F13 spelade  förrgår alltså i fredags, där gick dom vidare till semifinalen som spelades igår (lördag) dom vann semifinalen och förlorade finalen. Tjejerna hade vunnit om dom bara hade haft lite mer energi och mer tur med sig, de dom förlorade över var inte bättre snarare tvärtom, sämre! Jag är deras Peppcoach så jag har funnit där brevid dom hela tiden! :D Några jävla idioter hade hoppat på min bror, Nolifers!

Jag passar Tindra så det blir ingen qpoolen för mig. Ska nog faktiskt städa för då blir mamma glad. Skola imorgon desutom, fyfan! Ska ju börja sköta mig nu så vi får ju se hur det går. Nu ska jag mysa lite med Tindra sen städa. Fortsätter med Årsresumén sen, puss!








*längtar tills tisdag* :D

4 Januari

Chacha!

Blev qpoolen hela lördagen och söndagen. Idag blev det bara att vara hemma och ta det lugnt. Sov riktigt länge och det var väldigt behövligt. Fast pappa kom och väckte mig när han inte tyckte jag skulle sova mer.

Imorgon blir det qpoolen igen med Evelina och förhoppningsvis Johanna, skit kul! Detta nya året har börjat bra och jag är super glad. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på någon film med pappa. Puss ;*



2 Januari

God morgon!

Vaknade nu för en halvtimme sedan och ska snart göra vid mig. Ska in till stan och kolla på fotboll i qpoolen. Det är 97:or som spelar, Ekan spelar så måste kolla på han :) Jag och Evelina möter Johanna där inne. Så det kommer inte bli så mycket uppdatering förrens jag kommer hem.

Min bror tatuerade sig igår och det blev faktiskt väldigt fint. Det ser ännu bättre ut i verkligheten. Men nu ska jag som sagt börja göra vid mig för bussen går 16.11. Puss!





Bilder från Nyår

Nu har jag äntligen orkat lägga in bilderna på datan. Efter jag har laddat upp dom här väntar sängen på mig. Puss♥


















Årsresumé 2009 del 1

April:






Maj:





fyllde år





Juni:

skolan slutade



 
Fritidslägret 09 var bäst!!







1 januari 2010

Heej !

Då är 2009 slut och 2010 har börjat. Det känns bra och detta året ska bli bäst har jag bestämt. haha. Kvällen igår blev lyckad men det kunde varit roligare imellan åt. Vi var hos Emilia och jag, evelina och jenny gick hem till mig vid 2. Dom somnade rätt snabbt och jag låg och var vaken till 8 kanske. 

Jenny tvingade upp mig och Evelina vid 1. Dom stack hem vid 2 och nu sitter jag här. Ska göra års resumé. Ni får se några bilder från kvällen senare när jag har lagt in dom på datan. Hörs snart !:)

RSS 2.0